Forum » Pomoč in nasveti » iščem hp proliant ml115 g5 bios
iščem hp proliant ml115 g5 bios
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
Baja ::
torej, imam star proliant ml115 server, ki se po enotedenskem počitku več ne zbudi. sprobal in preveril sem že vse mogoče, za konec sem poskusil še bios recovery, kjer pa se je zataknilo. hp-jeva stran noče dati biosa brez vzdrževalne pogodbe! za 8 let staro kišto! aja, baje je potrebno plačati tudi za nevem kolko let nazaj??? halo! WTF HP???
mislim da ne rabim razlagati da pogodbe ne mislim skleniti, zanima pa me, če obstaja kakšna dobra duša ki ima možnost prenesti ta bios, ali pa če ima kdo isti server in bi mi bil pripravljen narediti iso image recovery cdja/usb-ja?
hvala in lp
mislim da ne rabim razlagati da pogodbe ne mislim skleniti, zanima pa me, če obstaja kakšna dobra duša ki ima možnost prenesti ta bios, ali pa če ima kdo isti server in bi mi bil pripravljen narediti iso image recovery cdja/usb-ja?
hvala in lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hackintosh (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15108 (6010) | kiFni |
» | Spectre in Meltdown zakrpana na ravni operacijskih sistemov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 21136 (16187) | jype |
» | Intervju z Joanno Rutkowsko (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8919 (7100) | c3p0 |
» | Prednaloženi WindowsiOddelek: Pomoč in nasveti | 13498 (12145) | `ripper` |
» | Izpad elektrike & Disk Boot Failure (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5502 (4914) | Damjan Jagar |