Forum » Operacijski sistemi » Dreamweaver-like program za linux?
Dreamweaver-like program za linux?
iso2000 ::
Ali obstaja kakšen podoben program lpt Dreamweaver za Win-se, tudi za Linux? V mislim imam grafično urejanje internetnih strani, praktično brez znanja programiranja v HTML.
LP
LP
SubOrbit ::
zalaufaj dreamweaver v linuxu z wine-om
http://www.frankscorner.org/dreamweavermx.html - ce ti ne bo delalo takoj po navodilih poglej po forumu na isti strani
na zalost so opensource wysiwyg html editorji se eno stopnjo za dreamweaverjem (vsaj po mojih izkusnjah)
drugace pa kot je mile rekel: quanta, mogoce tudi bluefish
lp
http://www.frankscorner.org/dreamweavermx.html - ce ti ne bo delalo takoj po navodilih poglej po forumu na isti strani
na zalost so opensource wysiwyg html editorji se eno stopnjo za dreamweaverjem (vsaj po mojih izkusnjah)
drugace pa kot je mile rekel: quanta, mogoce tudi bluefish
lp
Phoebus ::
Ce imas denar za kupit DreamWeaver, potem imas tudi denar za CrossOver Office. Pod tem emulatorjem dela ne samo dreamweaver, ampak tudi IE, komplet office in se marsikaj drugega.
mathjazz ::
Quant je odličen editor, vendar ni WYSIWYG. Tako da ostane le Mozilla Composer ali OpenOffice.org.
But: kmalu bo tudi Quanta WYSIWYG editor, tko da se obetajo dobri časi!
But: kmalu bo tudi Quanta WYSIWYG editor, tko da se obetajo dobri časi!
www.getfirefox.com
root987 ::
Composer je v redu program, čeprav nekoliko počasen(vsaj na mojem računalu traja po dve sekundi da preklopi med pogledi).
matjazz: imaš ti mogoče quanta v rpm paketu?
matjazz: imaš ti mogoče quanta v rpm paketu?
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Phobeus: Kje pa piše, da imam denar za Dreamweaver? Sem malo uporabljal "trial" verzijo, sedaj pa bi rad kaj podobnega in legalnega imel tudi pod linuxom.
Drugače pa hvala za odgovore!
Drugače pa hvala za odgovore!
elboste ::
Iso2000 ali mi lahko prosim pojasniš kako si pošlješ stvar, ki jo naročiš v tujini, na pošto, ki je v tujini?
A to najameš kak poštni predal, al kako?
Hvala za odgovor.
A to najameš kak poštni predal, al kako?
Hvala za odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: elboste ()
elboste: priporočam uporabo zasebnih sporočil - admin ti bo drugače amputiral kakšen razmnoževalni organ
admin: pomoje lahko tole brišeš - sem fantu odgovoril pod temo kaj kupiti-> digitalni fotoaparati
admin: pomoje lahko tole brišeš - sem fantu odgovoril pod temo kaj kupiti-> digitalni fotoaparati
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero programje naj uporabljam v GNU/Linux?Oddelek: Operacijski sistemi | 1911 (1251) | roli |
» | Adobe prevzema Macromedio!Oddelek: Novice / Ostale najave | 4494 (3659) | janezl |
» | Iscem nekaj programov za Linux platformoOddelek: Programska oprema | 1460 (1245) | MasterMind |
» | Mozilla Composer bo razvijalo podjetjeOddelek: Novice / Brskalniki | 2437 (2437) | Jux |
» | CrossOver Office 2.0!Oddelek: Novice / Pisarniški paketi | 2838 (2838) | Gandalfar |