Forum » Loža » Polinezijski tattoo
Polinezijski tattoo
Polynesianx6 ::
Pozdravljeni.
Že nekaj časa razmišljam o tem da bi si dal naredit polinezijski tattoo. Pa me zanima če ima kdo kaj izkušenj s tem in če kdo pozna kakšnega tetovatorja ki ima izkušnje z polinezijskimi simboli in bi mi lahko svetoval kako in kaj. Najlepše hvala za pomoč že vnaprej in lep pozdrav
Že nekaj časa razmišljam o tem da bi si dal naredit polinezijski tattoo. Pa me zanima če ima kdo kaj izkušenj s tem in če kdo pozna kakšnega tetovatorja ki ima izkušnje z polinezijskimi simboli in bi mi lahko svetoval kako in kaj. Najlepše hvala za pomoč že vnaprej in lep pozdrav
Šimpanz ::
Da ne bo tako kot takrat ko so stranke želele kitajske pismenke, tatovator pa ni znal kitajsko in je šel v kitajsko restavracijo in poslikal jedilnik.
Strankam je natvezil kaj da piše, če si pa znal kitajsko je pa pisalo piščanec z rižem, pekinška raca, govedina po mongolsko, pečen sladoled itd.
Strankam je natvezil kaj da piše, če si pa znal kitajsko je pa pisalo piščanec z rižem, pekinška raca, govedina po mongolsko, pečen sladoled itd.
BivšiUser2 ::
Vir?
http://prntscr.com/bkhdr4
Edit:
Oziroma kar celoten link:
https://www.buzzfeed.com/ellievhall/rid...
Sicer to ni pri nas ampak, je kar verjetno, da se je to zgodilo.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BivšiUser2 ()
MIHAc27 ::
Jaz bi pa si dal tetovirati npr. sushi.. ali pa hrustljava račka...mmmmm
Samo da vem, kaj ta beseda res pomeni.
Samo da vem, kaj ta beseda res pomeni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Decentraliziran internetOddelek: Problemi človeštva | 7677 (6149) | next3steps |
» | Zaposleni v Foxconnu ukradel za poldrugi milijon iPhonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14623 (11174) | [D]emon |
» | Popravni izpit za človeštvo v goju še pred koncem leta?Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 5404 (4247) | keworkian |
» | Kitajske restavracije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27103 (21149) | dukedl |
» | Anonymous napada kitajske straniOddelek: Novice / Varnost | 9306 (7206) | JesusChrist |