Forum » Zvok in slika » easy program za mixanje mp3jev
easy program za mixanje mp3jev
Iztok Smolic ::
Kateri program mi priporočate za vrtenje glasbe na kakšnem zasebnem žuru. Nč profi ne mislim - zdej sm z wiampom sm komade čez spustu...
Pa še to: ko sem gledal neke programe imaš možnost da lahko prej na slušalkah slišiš komad, v zvočnike gre pa iz drugega kanala- potrebujem za to posebno zvočno?
Hvala za odgovore!
Pa še to: ko sem gledal neke programe imaš možnost da lahko prej na slušalkah slišiš komad, v zvočnike gre pa iz drugega kanala- potrebujem za to posebno zvočno?
Hvala za odgovore!
Sims ::
Za neprekinjeno delovanje glasbe je vredu Winamp Crossfader. Nastavoš koliko sekund pred koncem začne jemati glas in istočasno požene drugo pesem. To je to. Odpreti moraš dva WinAmp-a.
Link
LP,
Sims
Link
LP,
Sims
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sims ()
Matek ::
Mislim da rabiš posebno zvočno zraven. Glede mixanja pa je tako. Prezveze se je delat nekaj DJ-a, ker se itak lahko igraš samo s prehodi, vsi efekti so bolj kot ne amaterski, če nimaš prave opreme ne gre nič. Najbolj ti priporočam MEXP-plugin za Winamp, ki ima tudi Party mode. Tako se ti cel disk MP3jev odpre čez cel ekran, folk lahko rihta playliste, si sam izbira komade, program pa se zaklene s passom, tako da ne morejo kar zapreti tega in igrat igric al kaj takega.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matek ()
Kaj pa tisti programi pri katerih lahko uporabljaš dve zvočni: eno za zvočnike in eno za slušalke?
ja itaq Še neki me zanima: jest uporabljam winamp 3 Vi ste mi pa dali pluge od dvojke. Je ta bolj primerna?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Iztok Smolic ()
BaRtMaN ::
Mnogo. WinAMP 2.xx je mnogo hitrejši pri nalaganju, manj hroščat, zahteva manj sistemskih sredstev. V glavnem, WinAMP 3 je drnč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po 15 letih konec Winampa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 27430 (18407) | Hayabusa |
» | Vas omiljen predvajalnik glasbe za PCOddelek: Programska oprema | 4050 (3496) | Davidenko |
» | DJOddelek: Loža | 1577 (1256) | orkan |
» | Kateri prog za mixanje mp3-jev?Oddelek: Zvok in slika | 2711 (2384) | Jinxy |
» | dve zvočniOddelek: Zvok in slika | 1645 (1398) | rookie |