Forum » Kaj kupiti » Fan controler??
Fan controler??
Macro ::
Sj ze naslow pove o cem govorim! Kater fan controler mi VI priporocate??? Jast sm mislu nabawt Vantec NXP 201!!!
Thanx
Beware of the man - eating hamsters and the computer - hacking dogs!!!!
Thanx
Beware of the man - eating hamsters and the computer - hacking dogs!!!!
Grimlord ::
Kaj pa Zalman ZM-MFC1 ?
6.900 sit stane.
6.900 sit stane.
Iz malenkosti nastane popolnost in popolnost ni malenkost.
frudi ::
oba našteta staneta približno enako, kaj tretjega pa niti ne vem, če se pri nas še da dobiti. jaz sem se odločil za vantecov nexus, ker zmore 18W na kanal, precej več kot zalmanovih 7W. sicer le najzmogljivejši (in najglasnejši) ventilatorji rabijo več kot 7W, ampak nihče ne pravi, da ne moreš obesiti na en kanal več ventilatorjev - tako lahko na nexusa komot na en kanal priklopiš tudi tri, štiri šibkejše ventilatorje. torej, če hočeš nadzirati kakih šest ali več ventilatorjev, ali če hočeš nadzirati kako delto ali tornada, potem vzemi nexusa, drugače pa se sam odloči, kateri se ti bolj dopade.
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
burkiburke ::
Zalmana tudi ni več, vse prodano, verjetno pride skozi cca 10dni.
Vanteca pa maš v cool pc-ju.
LP, Burki
Vanteca pa maš v cool pc-ju.
LP, Burki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katir regulator ventilatorjev se najbolj splačaOddelek: Kaj kupiti | 1929 (1503) | MadTeaM |
» | Kateri regulator vrtljajev..Oddelek: Kaj kupiti | 1625 (1385) | Nesta |
» | Regulatorji ventilatorjev - kateri je najboljsi po vasem mnenju?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1665 (1457) | smilyxx |
» | Kateri kontroler ventilatorjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1023 (954) | Tattoo- |
» | Vantec NXP-201 (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 5005 (4016) | C_maniak |