Forum » Pomoč in nasveti » Blue Screen v Xpjih v D3D igrah
Blue Screen v Xpjih v D3D igrah
spucek ::
Imam na frišno inštalirane Xpje, z vsemi najnovejšimi popravki,driverji...
Imam gf2mx, in v toci3 in motogp2 po par minutah dočakam BS,in winsi se totalno obesijo(hard reset potreben). Quake3 (OpenGL) dela BP,pa igram največ.drugače so winsi zelo stabilni in se nočejo sesuti,a ta d3d ga pa spravi na kolena.imam Deto. 44.03 (najnovejši),katere tudi dumim, da so krivi.
Ima kdo podobne/enake težave?Ali je morda kaj drugega krivo, za te tezave?
Dokelr sem imel ME,in neke starejše driverje za grafo, se igre niso sesipale,winsi so se pa.sedaj se je pa obrnalo :/
plz help
Imam gf2mx, in v toci3 in motogp2 po par minutah dočakam BS,in winsi se totalno obesijo(hard reset potreben). Quake3 (OpenGL) dela BP,pa igram največ.drugače so winsi zelo stabilni in se nočejo sesuti,a ta d3d ga pa spravi na kolena.imam Deto. 44.03 (najnovejši),katere tudi dumim, da so krivi.
Ima kdo podobne/enake težave?Ali je morda kaj drugega krivo, za te tezave?
Dokelr sem imel ME,in neke starejše driverje za grafo, se igre niso sesipale,winsi so se pa.sedaj se je pa obrnalo :/
plz help
Previdnost je mati modrosti.
MilkyWay ::
Jaz sem enak problem odpravil z namestitvijo DirectX-a 9. Imam pa detonatorje 30.82 in GF2 MX.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MilkyWay ()
spucek ::
memory dump al nekej takega mi napiše.
Sj zdej bom kr stare jokerje poisku pa kere starejše driverje gor dal,pa upal na najboljše.
Sj zdej bom kr stare jokerje poisku pa kere starejše driverje gor dal,pa upal na najboljše.
Previdnost je mati modrosti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nvidia Geforce 2 integrated GPU in Wide resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 1112 (990) | Bx |
» | Čudno migetanje na zaslonuOddelek: Pomoč in nasveti | 780 (705) | Exilian |
» | long live Vodoo 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4765 (4039) | Senitel |
» | Se kom zmrzuje COLIN 2?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1157 (1001) | glavic |
» | Geforce 2MXOddelek: Pomoč in nasveti | 884 (693) | Senitel |