» »

Death Stranding

Death Stranding

yayo ::

jaz sem v prvi mapi in drugi maksimiziral zvezdice pri vsaki postojanki, sedaj v gorah pa postaja malce moreče. Teren jezelo strm, BTji na vsakem koraku, timefall na kvadrat v primerjavi z dolinami. Postavljanje ziplineov pa počasno, pa še vzdrževati jih moraš. Plus teroristi z avtomatskim orožjem... Grem do konca z zgodbo, nakar bomo videli. Igram na hard, začel deveto poglavje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Gogyto ::

Meni je špil zaenkrat odličen. Ne moti me tak počasen tempo, sploh ne. :) Prav sede mi, ko po parih urah Sekiro seanse umirim tempo s hojo in razgledovanjem pokrajine. Je pa res, da sem šele v drugem poglavju.

Bomo videli po nekaj več mestih, povezanih v mrežo, kako bo izgledalo.8-)

Nisem mislil, da bi bil špil slab. Špil je O-D-L-I-Č-E-N! 100 ur igranja že imam pa sem prišel v deseto poglavje, baje jih je skupno trinajst. Moje pritožbe gredo na to, da če hočeš igrati kot kompletist, če hočeš "platinirat" vzame to veliko časa, ko si enkrat v gorah, ker postane vse skupaj precej težko. Oziroma sem tako mislil, ko sem pisal prejšnje sporočilo. :)) Enkrat, ko imaš celo regijo v kiralni mreži samo postaviš zipline stolpe in potem gre kot raketa. Najbolj utrudljivo se mi zdi vdiranje v teroristične kampe, ker imajo pravo orožje. Nisem se še temu posvetil, ampak mislim, da bi z oklepom, dimnimi/uspavalnimi granatami in non lethal brzostrelko moralo tudi to iti. Drugače krasna igra. Saj pravim, igram že sto ur, povečini jo končajo v petdesetih ali manj. Pa dostava pizz za Petra Englerta je epska. :))

Gogyto ::

Jaz nisem ciljal na tvoj post, yayo. :)) NA prejšnji strani sem bral nekatere komentarje, ki jim je špil...
Ja, različni žanri, za različne ljudi...
PA glasba mi je top, prav sede zraven.. Ne me preveč kurit, ker verjamem, da me bo špil še bolj povlekel kot me je do zdaj... Kot rečeno, najprej se vržem na Sekira, in ko tam pridem do točke, kjer vidim, da rabim reset, si vržem gor DS, kao za relaksacijo. In minejo dve, tri ure kot bi mignil... Ko berem tvoj post, me bo očitno še bolj povleklo not...;)

Končal po 114,5 urah. Epsko. Scenarij na trenutke cheesy (Make America whole again!- pravijo japonci...), ampak Kojima si res zasluži režirat kak film. Kinematična igra, epilog ima kaki dve uri cutscen. Po tretji seriji ending titlov te vrže za dva tedna nazaj pred epilog, da lahko končaš vse stranske queste.

Alien123 ::

Prodam death stranding, če bi kdo rad imel..

ahac ::

PC: 2.6.2020

DEATH STRANDING PC Release Date Trailer [ESRB]

505 Games and Kojima Productions are thrilled to announce that DEATH STRANDING will launch simultaneously on the Epic Games Store and Steam on June 2, 2020.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

oo7 ::

Hideo Kojima in Norman Reedus bosta sodelovala še pri enem projektu. Mogoče bo to Death Stranding 2 ?

DEATH STRANDING - PC Photo Mode Showcase 1 - ESRB

me prav zanima kako bo všeč tistim, ki še niso igrali... Sam bom verjetno še na pcju obrnil.

m0f0x ::

Evo, walking simulator pride zdaj prav, ko imamo omejeno gibanje :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0f0x ()

PC izid prestavljen na 14. julij.

https://twitter.com/KojiPro2015_EN/stat...
Following the temporary closure of KOJIMA PRODUCTIONS, we have had to delay the PC launch of DEATH STRANDING to July 14, 2020, to allow more development time amidst the current work-from-home orders in place. Thank you all for your patience and continued support!
#keeponkeepingon

Izi ::

Death Stranding Official PC System Requirements

Minimum:
  • CPU: Intel® Core i5-3470 or AMD Ryzen 3 1200
  • RAM: 8 GB
  • GPU: GeForce GTX 1050 3 GB or AMD Radeon RX 560 4 GB
  • DirectX 12
  • HDD: 80GB
  • Sound cards: DirectX compatible
Recommended 30fps:
  • CPU: Intel Core i5-4460 or AMD Ryzen 5 1400
  • RAM: 8GB
  • GPU: GeForce GTX 1050 Ti 4 GB or Radeon RX 570 4 GB
  • DirectX 12
Recommended 60fps:
  • CPU: Intel Core i7-3770 or AMD Ryzen 5 1600
  • RAM: 8GB
  • GPU: GeForce GTX 1060 6 GB or AMD Radeon RX 590
  • DirectX 12

Zaradi DX12 nujno rabi Windows 10, ki mora biti seveda 64-biten da lahko uporabi več kot 4 GB RAMA. Ostalo, vključno z grafično kartico, pa je že kar presenetljivo nezahtevno.

Jutri igra izide na PC-ju

Death Stranding is worth playing again on PC

Hideo Kojima's epic is different the second time

https://www.theverge.com/21322476/death...

in kaj zdaj, nihče ne igra? :8)

Argica ::

smo že na PS4.

Alien123 ::

yayo je izjavil:

in kaj zdaj, nihče ne igra? :8)

Dolgčas od igre

meni je bila odlična. DS je zame 9.5 napram TLOU2 kateri bi dal (še nisem končal) kakih 7-7.5

Nihče ne igra, ker je na PC prišlo prepozno in je hype umrl, ko so ljudje na youtube vidl ps4 verzijo. ;)

Se ne mudi. Jaz čakam da pade cena. Trenutno jo vidim najceneje za 40€, kar je po moje še odločno predrago. Ko bo v kakšni akciji za okoli 20€ bom pa že premislil.
Morda bo čez kakšni 2 leti zastonj na Epicu ;)

Ko naš junak lula je kamera zaklenjena za hrbet in jo nikakor ne moreš obrniti da bi videl kaj naš junak drži v roki :))
Seveda se je že našel nekdo, ki je z hackom odklenil kamero in pogledal kaj se med lulanjem dogaja spredaj:

Sledilo je razočaranje in slika je hitro zaokrožila po celem internetu. Naš junak sploh nima penisa :P

Zmajc ::

Za nekaj kar nikoli ni mišljeno biti vidno je pač brezveze trošiti resurse. :D

Izi je izjavil:

Ko naš junak lula je kamera zaklenjena za hrbet in jo nikakor ne moreš obrniti da bi videl kaj naš junak drži v roki :))
Seveda se je že našel nekdo, ki je z hackom odklenil kamero in pogledal kaj se med lulanjem dogaja spredaj:

Sledilo je razočaranje in slika je hitro zaokrožila po celem internetu. Naš junak sploh nima penisa :P

ravno včeraj bral na Redditu kako žal ne moreš lulati na pizzo katero dostavljaš po naročilu in niti na Mamo, ko jo neseš v hribe. :))
potem pa je nekdo dodal "Kako pa misliš, da vzgajajo gobe, ki so na pizzi?" (kdor je igral bo vedel)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: yayo ()

Zmajc je izjavil:

Za nekaj kar nikoli ni mišljeno biti vidno je pač brezveze trošiti resurse. :D

Hja, povej to CD Projekt RED, kjer bomo v Cyberpunk 2077 lahko izbirali celo med dvema različnima penisoma, vsak tip pa bo imel še drsnik za dolžino, na to pa bomo dodali še 5 različnih tipov sramnih dlak 8-)
Pa bo igra prvoosebna, tako da se razen v ogledalu sploh ne bomo videli, pa nagi tudi ne bomo tekali naokoli, saj imajo obleke svoje statistike zaradi katerih jih bomo nujno rabili.

Temu se reče delanje vsebine, ki je ni. Lahko dodajo še 10 penis tetovaž in 5 penis piercing ringov pa različne reliefe pa debeline pa bo vseeno to ZERO contenta.

Hej ...mogoče bo pa dolžina gasilske cevi pomagala pri kakem questu...

Horas ::

probal to igro igral 15min izbrisal, grafika zelo dobra, ampak način igranja, kar nekej morš hodit pa iskat pa igrat kurirja, al sem prezgodaj zbrisal igro? :D
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Za to igro sta samo 2 opciji ... ali ti je všeč ali ne. Jaz sem užival vsako minuto.

DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT - PC Launch Trailer

Steam, EGS

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Ta Director's Cut verzija ne bo zastonj. Tudi če igro že imaš.
Če igro že imaš lahko kupiš nadgradnjo za 10 € ali pa kupiš čisto novo Director's Cut igro za 40 €.

Na konzolah lahko razumem, ker tam je velika nadgradnja na Next-gen, ampak ne PC pa dobiš samo možnost višjega framerata, podporo za ultra široke zaslone in nekaj bonbončkov.
Menda lahko v novi verziji gradiš avtoceste, ki peljejo visoko v gore, ker prej ni bilo mogoče. Pa bojevanje so menda tudi nadgradili z nekaj novimi potezami in celo z eno nesmrtonosno puško lahko onesposabljamo nasprotnike.

V zgodnji fazi izdelave igra Death Stranding 2.

Death Stranding 2 Rumors Emerge Again, Reports Game Is Condenamed "Ocean"
New rumors seem to confirm that Death Stranding 2 is definitely in the works for Sony, under the codename "Ocean."

https://www.gamespot.com/articles/death...

Sedaj tudi uradno Death Stranding 2

DEATH STRANDING 2(Working Title)- TGA 2022

V izdelavi film Death Stranding. Hideo Kojima bo prducent.

Sony-Tech ::

i.imgur.com/2msintd.png | Oči Marjan 1976-2014

yoco ::

Sony-Tech je izjavil:

Ti je ratalo igro dodati? Meni jo noče. vedno ko kliknem na GET me vrže na prvo stran.

Meni je najprej napisalo, da je 25€, čeprav je na prvi strani free.
Zdaj pa 500 Error.

Očitno je preveč navala pa imajo serverji težave. :))

yoco ::

ahac je izjavil:

Meni je najprej napisalo, da je 25€, čeprav je na prvi strani free.
Zdaj pa 500 Error.

Očitno je preveč navala pa imajo serverji težave. :))

A je igra free al ne? Meni zj kaže da je 18€ :|

Aramis ::

Meni kaže da je free:

1

1

mpu2Q7 ::

Če so giveaway, se pač sklonimo in poberemo s ceste, četudi samo na zalogo:
HERE'S WHAT YOU ORDERED:
Description:	Publisher:	Price:
DEATH STRANDING	505 Games	EUR 0.00

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mpu2Q7 ()

Sony-Tech ::

Evo, meni je zdajle šlo čez.
i.imgur.com/2msintd.png | Oči Marjan 1976-2014

lojz123 ::

Tudi meni brez problema

Če ste dobili navadno verzijo je upgrade na director's cut trenutno 6€.
https://store.epicgames.com/en-US/p/dea...

Evolve ::

neki so zajebal ja

directors cut je bil v štartu free potem pa spremenil na standard

Jaz imam namen igrati to igro enkrat drugo leto in sem kar kupil nadgradnjo na Director's Cut. 6 € je kar v redu cena.
Izkaže se, da sploh ne gre za nadgradnjo ampak sta Standardna in Director's Cut verziji popolnoma ločeni igri. Sedaj imam v knjižnici obe igri ločeno.

Zanimivo je še, da se Standardne verzije sploh ne da nikjer več kupiti. V Epic trgovini so jo začasno imeli izključno samo za giveaway in sedaj ni več na voljo. Povsod je na voljo samo še Director's Cut verzija.
Tako da Standardna verzija, ki so jo podeljevali včeraj ima pravzaprav že kar neko zbirateljsko vrednost. Nekaj kar se ne da kupiti ;)

Death Stranding in Director's Cut sta 98% ena in ista igra. Gre za tipično japonsko finto ko ti par kozmetik in par QoL malenkosti prodajo za ceno DLCja namesto da bi naredili zastonj popravek.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Za PS4 je polno rabljenih standard verzij na oglasih. :P

Hideo Kojima Is Teasing Something Death Stranding-Related on Twitter
Could it be Death Stranding 2?

https://www.ign.com/articles/hideo-koji...

Death Stranding 2 verjeto izide 2025. Kojima pravi, da bodo letos začeli snemati Japonski govor.

Me zanima kaj bodo naredili s PC release. Prvega dela na PCju ni izdal Sony, ampak 505 Games. Medtem se je pa pristop Sonyja do PCja spremenil in bi verjetno želeli dobro zaslužiti tudi tam.
Ampak Sony tudi pravi, da bodo njihove single player igre na PC prišle šele 2 leti po konzoli. Pri prvem Death Stranding pa to ni trajalo tako dolgo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

God of War 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
782156848 (1566) oo7
»

Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14719403 (947) Polda
»

Sonyjev direktor se poslavlja

Oddelek: Novice / Ostale najave
239254 (7652) Vazelin

Več podobnih tem