» »

Death Stranding

Death Stranding

««
7 / 7
»
»»

yayo ::

Jaz sem tole končal pred kakim tednom in mi ni naredilo ne vem kakšnega vtisa. V bistvu gre za bolj dostopno inačico enke, drugače je vse po približno enakem kopitu. Pri enki je bilo očarljivo to, da nisi točno vedel v kaj se spuščaš, pa Koyimina domišljija je bila tako bizarna, da si imel non stop "wow" trenutke. Zdaj pa nekako vse to pričakuješ in ni več enakega učinka. Boss fajti z BTji in mechi se vlečejo in, ko si enega naredil približno veš kaj te čaka v ostalih. BTji, ki so bii v enki strah in trepet so tukaj le še nadloga. Zlobko je isti kot v enki, Sam je še vedno ena lesena lutka brez emocij, ki počne kar se mu naroči. Prebivalci bunkerjev so spet samo hologrami, ki tumbajo kako si bil priden oziroma kako si jih razočaral. Gimmickov je v igri veliko več, od orožja do pripomočkov za transport. Ampak za končati igro 80% vsega tega ne potrebuješ pa tudi, če se posvetiš grajenju poti oziroma iskanju najbolj bizarnega načina za premagati nasprotnike je vse skupaj zguba cajta na istih lokacijah z malo premešanimi tipi nasprotnikov. Meni so bile najbolj všeč filmske animacije pa zaključno poglavje z boss fajti mi je bilo všeč. Pustil sem dva opcijska skrita bossa in kup stranskih nalog na štoparico, ker sem imel poln kufer grinda. Igra je tako strukturirana, da kmalu veš kaj lahko pričakuješ. V lokacijah ni nobenih unikatnih presenečenj, le BTji ali banditi.

Predsednik11 ::

Potem je čas, da Hideo naredi nekaj novega in ne DS3.

Magic1 ::

Vsega je več, samo povdarek je na zgodbi, ki je res gromozanska. Verjetno je animacij za eno konkretno sezono TV serije. Ostalo je gradnja infrastrukture ter nadgradnja opreme (ki jo večinoma ne potrebuješ, samo tega med igro ne veš). Sej je bilo fajn, samo od dneva, ko sem jo končal, je nisem več pognal. Ko spoznaš mehanike, postane igra lahka. Transport s vozili je občutno lažji, kot v enki. S kombijom praktično prideš kamorkoli. Motor je pa raketa.
Magic

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ghost of Tsushima (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15122139 (69) Gregor459
»

Sony razkril drobovje PS5

Oddelek: Novice / Konzole
1710867 (6274) BrownLuther