Forum » Hlajenje in modifikacije » Xaser III ohišje
Xaser III ohišje
C_maniak ::
A ma kdo tole škatlco??? Če jo kdo premore, nej da slikce gor, če na amateur fotkah tud tk ql zgleda. Sicer vem, da je treba za tak izgled "sprednje stranice" še dost stvarc not namontirat, sam tud brez ne more bit tk slaba. Moja naslednja konfig. mora bit v tem not. MORA, MORAAAAAAAAAA!! OK, I'm cool. Sam res me prevzame, ko jo pogledam!
So, BE DIFFERENT!!
So, BE DIFFERENT!!
DjTonic ::
Saj je res kul vendar občutno predraga, jaz si bom raje kupil Xaser II-LCD, plexi pa še ta stane veliko. Več ko 35k ne dan za ohišje, res ne.
kuglvinkl ::
So, BE DIFFERENT!
Če že o drugačnosti.
BTW: Xaser serija je IMO oblikovno precej... slaba.
Če že hočeš kupit ultimativno zadevo, poglej za Lian-Li ali pa Cooler Master. Malo ohišij jim pride do kolen.
Če že o drugačnosti.
BTW: Xaser serija je IMO oblikovno precej... slaba.
Če že hočeš kupit ultimativno zadevo, poglej za Lian-Li ali pa Cooler Master. Malo ohišij jim pride do kolen.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Ja, ohišja omenjenih firm pustijo TT kište v prahu, predvsem oblikovno, pa tudi izdelane so za kakšen razred bolje.
Tole je klasika by Lian-Li, full in midi tower:
review
Midi
review
Je pa težava v tem, da Lian-Lia ne moreš kupit pri nas, Cooler Materja prav tako ne (vsaj glede na zadnje podatke, oz. en model je moč kupiti v trgovini s specifičnim poslovnim modelom).
Poglej si tukaj za odlične reviewje ohišij, predvsem Lianl Li.
Tole je klasika by Lian-Li, full in midi tower:
review
Midi
review
Je pa težava v tem, da Lian-Lia ne moreš kupit pri nas, Cooler Materja prav tako ne (vsaj glede na zadnje podatke, oz. en model je moč kupiti v trgovini s specifičnim poslovnim modelom).
Poglej si tukaj za odlične reviewje ohišij, predvsem Lianl Li.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: kuglvinkl ()
Žal ne. Cooler Masterje pogej v Essediju, vsaj včasih so bili na ceniku, za Lian Lije pa glej v Avstriji in Nemčiji.
Glej, če si kopuješ Lian Li kišto, pomeni, da te tišči v denarnici. Tko da lahko uporabiš kakšen DHl ipd..
Morda bo Leo, če bi videl to temo, povedal kakšen komentar na uvoz take kište.
Morda bo Leo, če bi videl to temo, povedal kakšen komentar na uvoz take kište.
Clemento ::
LianLi kisto lahko dobis v Mlacomu toda pazi to: LIAN LI PC-6089A BREZ PS 66.000 ...
je... ga, ..ne je.. se mlacom... Zame eno najlepsih ohisij...ce bi ga mel ga zagotovo ne bi rezal
EDIT: sliikca!!!
je... ga, ..ne je.. se mlacom... Zame eno najlepsih ohisij...ce bi ga mel ga zagotovo ne bi rezal
EDIT: sliikca!!!
*Epox 8rda+, XP2600+@stock speed, TT Silent Boost, AS5, Ati AH3650
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
*Abit NF7-S, XP2500+@2425Mhz, 1.85V(220x11), TT Volcano 12, AS5, Rage128PRO
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
fak ej, 66k!!! Sicer bi meu jez enga drugega, sam bi bil ziher v tem rangu, kr so vsi verjetn dragi.
Zame pa ta Lian-Li nima neke vrednosti v bistvu se mi sploh ne dopade nevem kak. Mi je Xaser II lepši, kaj šele Xaser III.
b4d ::
Meni sta oba bolj šminkerska, doma imam original chiefteca, pa je zame lepsi od Xaserja, sam ta drugi je lep.
b4d.sablun.org
Macro ::
Ma sej so zakon...in Lian Li in TT Xaser III in II! Te pa res res more mal zulit keshnca da to nabawis! Sj so vsi od chiefteca kupl licenco!!!!Baje?!
Kateri se vam zdi najbolj vredu? Tale Antec PlusView 1000 AMG ali Xaser II A6000A (Alu+plexi)?
Dr.SmaSh ::
Raje si kupim neko "obicno" ohisje (like Dragon) in ga zmodificiram ... to seveda tudi nacrtujem v bliznji prohodnosti.
Cilam na nekaj takega.
Cilam na nekaj takega.
..:: LIVE 2 OVERCLOCK, OVERCLOCK 2 LIVE! ::..
Koliko je razlike v temperaturah med Aluminjastim in navadnim ohišjem? (beri: Enako ohišje z enako venti)
So, zaradi fizikalne lastnosti aluminija. Koliko, glej na Anandtech, kjer so primerjana različna ohišja.
IMO, do 5 stopinj.
IMO, do 5 stopinj.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
njok ::
Meni se pa zdi 5° samo zaradi Al na tako tenki plasti malo prevec. Skocim na Ananda pogledat.
Tile fantje na dan's Data testirajo somo tiste Lian-Li, ki pa meni niso nevem kaj. Pomoje ja še najboljše na Anandtechu. Razlike med Železnim in ALU ohišjem so vendar nič kaj velike. Največjo razliko sem opazil pri disku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupujem kvalitetno ohišje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 10537 (9147) | M-XXXX |
» | izbira ohišjaOddelek: Kaj kupiti | 1161 (948) | refosk |
» | Novosti iz Anteca, Super LanBoy ter P160Oddelek: Kaj kupiti | 1356 (1044) | Jux |
» | Katero dobro ohišje kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1180 (959) | Caligula |
» | Katero ohišje do 30000SitOddelek: Kaj kupiti | 2084 (1821) | Xgeneration |