Forum » Kaj kupiti » Katero dobro ohišje kupiti
Katero dobro ohišje kupiti
Car Tuner ::
Pozdravljeni!
Prosil bi če mi lahko kdo pomaga pri izbiri ohišja. Zanimajo me ohišja z zelo dobrim pretokom zraka in cena naj nebo nad 30k.
Že naprej se zahvaljujem za predloge.
Prosil bi če mi lahko kdo pomaga pri izbiri ohišja. Zanimajo me ohišja z zelo dobrim pretokom zraka in cena naj nebo nad 30k.
Že naprej se zahvaljujem za predloge.
[SkA] ::
Mislm da pri ohišju res težko karkol "narobe" kupiš. Pojdi jih pogledat in si izberi sebi najljubšega (recimo Jae in Mlacom jih imata precej razstavljenih, pa verjetno tudi vsaka druga rač. trgovina).
Car Tuner ::
Zanima me še če kdo ve ali ima katero ohišje tudi protiprašno zaščito (se pravi filtre proti prahu).
P.S. Hvala za predloge
P.S. Hvala za predloge
Smaug ::
Moj Antec PlusView 1000AMG ima spredaj protiprašni filter.
True Multitasking = 3 PCs and a chair with wheels!
Caligula ::
Spet bi vsi zapravljali na debelo.
BEjzi ali na www.mimovrste.si ali pa na www.sunrise.si
Pri prvem imajo ohisje z 400w napajalnikom za 12.700 SIT
Pri drugem pa z 350W napajalnikom za 10.500 SIT
Razliko v denarju porabi za boljso graficno, plato, procesor,...skratka za kaj kar je pomembno.
To z 400w napajalnikom imam sam. Lepo, tiho,..
Filter proti praku si narei sam za 50 SIT. Poisci po forumu.
Skratka dajaj denar za tisto kar steje.
25k za ohisje?
Le zakaj?
BEjzi ali na www.mimovrste.si ali pa na www.sunrise.si
Pri prvem imajo ohisje z 400w napajalnikom za 12.700 SIT
Pri drugem pa z 350W napajalnikom za 10.500 SIT
Razliko v denarju porabi za boljso graficno, plato, procesor,...skratka za kaj kar je pomembno.
To z 400w napajalnikom imam sam. Lepo, tiho,..
Filter proti praku si narei sam za 50 SIT. Poisci po forumu.
Skratka dajaj denar za tisto kar steje.
25k za ohisje?
Le zakaj?
nicjasno ::
Ko v praksi enkrat delas z ohisjem za 25k ves ZAKAJ. Jaz mojega chiefteca ne zamenjam za nobeno jajco za 12k.
Backup22 ::
Kupi Thermaltake XASER II => alu z plexijem.. serija II je že pod 30k.. sam imam to ohišje pa trga
Ne, ko nek folk po defaultu vrze veliko denarja za nekaj je ponavadi relativno zadovoljen, ze ker se mu zdi da je nekaj dobro kupil. Kaksen folk pa dejansko pregleda stvari na trgu, pri prijateljih, na forumih,.. in ugotovi, da cim to pregleda, lahko za enako dobra jajcka placa pol manj.
Pa tisto ni jajce, pa verjetno so ga naredili v isti tovarni na istem traku na Kitajskem kot tvojega. Samo da enega so malo estetsko dodelali, dali kak beden vent gor, malo barvice in ze so s cenovno diskriminacijo za take finte dovzeten folk pripravili, da so v sluzbo kak dan dlje hodili za njih oz si pomagal patim tam doli spravt otroka vec cez solanje
Videl vse Xaserje,.. pa ti recem IN?
Nc bolj tih nic bolj hladen,..
Skratka na prakso nebi smel v Drogerie Markt ali pa v Citrusa..
Pa tisto ni jajce, pa verjetno so ga naredili v isti tovarni na istem traku na Kitajskem kot tvojega. Samo da enega so malo estetsko dodelali, dali kak beden vent gor, malo barvice in ze so s cenovno diskriminacijo za take finte dovzeten folk pripravili, da so v sluzbo kak dan dlje hodili za njih oz si pomagal patim tam doli spravt otroka vec cez solanje
Videl vse Xaserje,.. pa ti recem IN?
Nc bolj tih nic bolj hladen,..
Skratka na prakso nebi smel v Drogerie Markt ali pa v Citrusa..
nicjasno ::
Vasko: hm... jaz sem za gajbo z napajalcem vred dal pred enim letom se 29k. Se vidi da nic ne spremljam cen ohisij
Pa se to-forum je prostor kjer se folk ne hvali kako je neki drago kupil in da dela solidno. Hvala bogu, da ce si preplacal, da vsaj ne zaudarja do konca. Ampak bistvo izkusenj drugih,.. je da dobis cimvec, cimbolje, za cimmanj.
Mislim bravo tisti, ki gre v stacuno in kupi Radeona 9800 PRO, ga ne navija, kupi drago ohisje, ga ne modificira,..
Skratka to je za posebno temo. Tako bi si racunalnik sestavil moj foter ali pa dedek!
Mislim bravo tisti, ki gre v stacuno in kupi Radeona 9800 PRO, ga ne navija, kupi drago ohisje, ga ne modificira,..
Skratka to je za posebno temo. Tako bi si racunalnik sestavil moj foter ali pa dedek!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero ohišje mi priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4114 (3345) | no-limits |
» | Katero ohišje mi priporočate?Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1244) | JustVi |
» | Komentirajte konfiguracijoOddelek: Kaj kupiti | 1796 (1358) | Caligula |
» | Chieftec z napajalnik ali brez??Oddelek: Kaj kupiti | 1944 (1552) | frenk |
» | kero ohišje + napajalnik za 15k ?Oddelek: Kaj kupiti | 1301 (946) | VASkO |