Forum » Omrežja in internet » Samsung galaxy tab in deljenje datotek
Samsung galaxy tab in deljenje datotek
B-king ::
Pozdravljeni.
Prosim za pomoc pri mojem problemu.
Zamima me ce mi lahko kdo svetuje, kako bi lahko mapo ali celotno SD kartico, ki se nahaja na prenosni Samsung Galaxy tab tablici delil v omrezje, katero je narejeno po celotni stanovanjski hisi.
V hisi imam pc ki je priljucen 24/7 z linuxom kubuntu na katerem sta dva 5Tb diska in na njih lahko dostopan od povsod. Tudi iz tablice. Sedaj bi pa rad naredil da bi lahko tudi iz tega pcja in se enega prenosnega pcja dostopal do ene mape na tablici, kar pa sedaj ne morem.
Na tablici je namscen android 5.0.2.
Hvala za pomoc
Prosim za pomoc pri mojem problemu.
Zamima me ce mi lahko kdo svetuje, kako bi lahko mapo ali celotno SD kartico, ki se nahaja na prenosni Samsung Galaxy tab tablici delil v omrezje, katero je narejeno po celotni stanovanjski hisi.
V hisi imam pc ki je priljucen 24/7 z linuxom kubuntu na katerem sta dva 5Tb diska in na njih lahko dostopan od povsod. Tudi iz tablice. Sedaj bi pa rad naredil da bi lahko tudi iz tega pcja in se enega prenosnega pcja dostopal do ene mape na tablici, kar pa sedaj ne morem.
Na tablici je namscen android 5.0.2.
Hvala za pomoc
- spremenil: B-king ()
Excavator ::
Wireless sd kartico nabaviš in to je to..lahko probaš teamviewer ampak mislim, da ne bo šlo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov install Androida na tablicoOddelek: Operacijski sistemi | 5440 (5301) | hojnikb |
» | Kaj kupiti: laptop ali tablico?Oddelek: Kaj kupiti | 3679 (3023) | matobeli |
» | Micro SD hc/xc VS USB3.0Oddelek: Pomoč in nasveti | 679 (609) | ducy |
» | Počasen androidOddelek: Mobilne tehnologije | 7475 (5482) | DarkJedi8x |
» | Google predstavil Android 4.3, sveža Nexus 7, Q (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 30874 (17242) | Bluzer13 |