Forum » Omrežja in internet » Čudno obnašanje wifi na laptopu
Čudno obnašanje wifi na laptopu
AnotherMe ::
Imam eno vprašanje; na laptopu asus vivobook z WinX, mi zadnje par dni "noče" pokazati vseh wifi omrežij, ki so na voljo... Občasno!
Ostale naprave (telefon, drug laptop...) mi pokaže brez problema...
Najprej sem mislil, da je problem, da imajo ena omražja pač prešibek signal, ampak mi recimo ne pokaže omrežja od routerja, ki je v istem prostoru, pokaže pa mi od soseda!
Ideje?
Ostale naprave (telefon, drug laptop...) mi pokaže brez problema...
Najprej sem mislil, da je problem, da imajo ena omražja pač prešibek signal, ampak mi recimo ne pokaže omrežja od routerja, ki je v istem prostoru, pokaže pa mi od soseda!
Ideje?
smacker ::
Mel podoben problem, ko sem namestil win10 mi po nekaj dnevih več ni zaznalo domačega ruterja. Druge ruterje je našlo, tudi z drugimi napravami sem se lahko povezal na domač ruter. Menjal sem driverje, updejtal windows preko mobile omrežja, rebootal PC, ruter,... Na koncu je problem rešil reset ruterja na factory default in ponovna nastavitev. Vzroka nisem odkril, se pa problem ni ponovil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ChromecastOddelek: Pomoč in nasveti | 1599 (597) | Peppi |
» | težava z routerjem (TP-LINK tl-wr741nd) (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 13567 (6306) | AC_DC |
» | Spor naslovov IP (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12303 (11079) | turob2 |
» | Ozko grlo omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1888 (1290) | x.sci |
» | win7 pa vista v omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 2174 (1923) | tey007 |