» »

Problem s številčenjem slik v Wordu 2010

Problem s številčenjem slik v Wordu 2010

WhiteSmith ::

Zdravo,

trenutno delam en kar precej obsežen dokument v Wordu 2010. Začel sem urejati zadevo in naletel na en problem. Pri citatih pod slikami me začne zajebavati številčenje. Imam 10 poglavji in do šestega poteka številčenje brez problema. Primer: V poglavju 3 imam slike 3.1, 3.2, 3.3 itd. Enako velja za ostala poglavja. Številčenje poteka normalno tudi v poglavjih po 6. poglavju. Primer: V poglavju 7 imam slike 7.1, 7.2 itd. V 6. poglavju pa pridem do problema. Ko označim sliko in hočem dodati citat mi v okencu normalno pokaže: Slika 6.1, in zraven dopišem ime slike in stisnem Ok. Citat pod sliko pa potem piše: Slika 0.1. Problem se nadaljuje pri ostalih 3 slikah v tem poglavju. In sicer se nadaljujejo z 0.2, 0.3 in 0.4.

Verjetno je kje kakšna neumnost z moje strani, ki jo ne znam razrešit in me to jezi. Če kdo pozna rešitev za tole zadevo, naj mi jo prosim zaupa.

Hvala in LP

AC_DC ::

Poglej kako je s prelomi odsekov.


Prikaz odsekov se vklopi s klikom na "pi" ikono.

WhiteSmith ::

Na začetku poglavja imam page break in section break. Torej na koncu petega poglavja ob začetku šestega. Nato je sam tekst do slike. Slika je "in line with text".
 Poglavje 6

Poglavje 6

KraitPay ::

Ne vem zakaj imaš section break? Ravno to se uporablja za različna označevanja, mogoče ti Word začne potem označevati z 0?

WhiteSmith ::

Sem odstranil section break (ostal le page break) in še vedno isti problem...

WhiteSmith ::

Mi je uspelo uredit zadevo. Ne vem točno kako. Odstranil sem vse slike, nekaj spreminjal in urejeval section break in page break ter multilevel list in s kar nekaj truda mi je oštevilčilo tako kot je treba.

Hvala vseeno za pomoč.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odseki v wordu

Oddelek: Programska oprema
307718 (894) Galaxy
»

Word pomoč

Oddelek: Programska oprema
5877 (846) Mike07
»

Word 2003 glava

Oddelek: Pomoč in nasveti
5525 (489) tattoo
»

Kako vstaviti stran v .doc?

Oddelek: Programska oprema
61337 (1246) Vikking
»

Številčenje strani v wordu

Oddelek: Programska oprema
69502 (9502) PrljaviDzem

Več podobnih tem