Forum » Izdelava spletišč » hotspot
hotspot
tec ::
A je mozno hotspotu dolocit, da odpre novo okno, brez gumbov in url vrstice? Nekaj takega kot onclick=window.open(in_vse_ostalo_kar_gre)
Hvala
Hvala
Mislim, da se nisva razumela. Parametre za window.open poznam, zanima me samo, ce lahko to dolocim tudi hotspotu.
Torej, ce imam na sliki definiran hotspot, mu lahko dolocim npr. mailto funkcijo. Mene pa zanima, ce mu lahko dolocim window.open funkcijo. Poskusil sem href=window.open pa ne gre
Torej, ce imam na sliki definiran hotspot, mu lahko dolocim npr. mailto funkcijo. Mene pa zanima, ce mu lahko dolocim window.open funkcijo. Poskusil sem href=window.open pa ne gre
darh ::
aaa...
se mi je čudno zdelo glede na naslov teme
uglavnem
se mi je čudno zdelo glede na naslov teme
uglavnem
...href="javascript:window.open(...)"..
Excuses are useless! Results are priceless!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: darh ()
Aham...se javascript vmes. Sej logicno...:-\
Hvala....dela
Samo se nekaj.
Sedaj se mi sicer odpre novo okno, vendar se mi poleg tega okna, v oknu kjer je hotspot odpre stran, ki ima za url javascript:window.open(..) v body pa [object window]> mozilla oz. samo [object] v ie
Hvala....dela
Samo se nekaj.
Sedaj se mi sicer odpre novo okno, vendar se mi poleg tega okna, v oknu kjer je hotspot odpre stran, ki ima za url javascript:window.open(..) v body pa [object window]> mozilla oz. samo [object] v ie
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
ne, target ni definiran
evo kode
evo kode
[map name="email"]
[area shape="rect" coords="552,0,669,24" href="javascript:window.open('http://www.maat-sp.si/email.php','email... "]
[]/map]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Flash] predvajanje videaOddelek: Programiranje | 1751 (1599) | R33D3M33R |
» | Odprtje nove strani z javascript brez menija, statusne vrstice in naslovne vrstice. LOddelek: Izdelava spletišč | 2119 (1839) | mte |
» | [Javascript] function openwindow()Oddelek: Izdelava spletišč | 1024 (956) | Ziga Dolhar |
» | foto albumOddelek: Izdelava spletišč | 1344 (1230) | primo |
» | Javascript/PHP vprasanjeOddelek: Izdelava spletišč | 2423 (30) | rasta |