» »

˝toži˝nas zaradi neplačila najemnine za travnik

˝toži˝nas zaradi neplačila najemnine za travnik

1 2
3
»

111111111111 ::

Tudi bankirji so. Politiki pa tudi.

ČE ste imel ustni dogovor in boš sedaj krivo pričal, ne vem kje je vaša posštenost? Na dopustu.

bambam20 ::

moped22 je izjavil:

Se strinjam !!!!!!!!!!!!!!

Ampak mi smo pošteni

Tega, da ste "pošteni" je brezpredmetno , da omenjaš. Kdor je pošten tega sploh ne rabi pisat :). Samo v vednost. Saj ljudje, ki živijo okoli vas vedo kakšni ste.

moped22 ::

Nas imajo za poštene in pridne, vi pa samo jebete na forumu, ce*ci in kot vidim radi držite z nate*uni

111111111111 je izjavil:

Tudi bankirji so. Politiki pa tudi.

ČE ste imel ustni dogovor in boš sedaj krivo pričal, ne vem kje je vaša posštenost? Na dopustu.

Mhm. Seveda, seveda. Ti pa si vedno poštenjak. Res se delate takšne moralne poštenjakarje , če bi se pa vam zgodilo, bi pa vsi tulili, da ustni dogovor pa že ne velja. Dvojna merila so še kako v modi pri ljudeh.

maco-maco ::

A ni tako, da če gre za zakup za več kot 1 leto, mora ponudba viset na občini (kot pri prodaji)?

Najbrž so se pa menili po tisti ''bomo vidl, se bomo zmenil'' metodi.

Boste oboji fasal kakšno kazen, pa bo.
Kaj?

bambam20 je izjavil:

Mhm. Seveda, seveda. Ti pa si vedno poštenjak. Res se delate takšne moralne poštenjakarje , če bi se pa vam zgodilo, bi pa vsi tulili, da ustni dogovor pa že ne velja. Dvojna merila so še kako v modi pri ljudeh.

Nikoli nisem trdil da sem. :) OP pa je že najmanj trikrat napisal da je. :)

Za vse bo bolje, da zadeva ne pride na sodišče, ker če bo OP res krivo pričal in bo sosed s pričo dokazal nasprotno, potem bo travnik najmanjši problem.

EDIT: Tudi jaz mislim da boste vsi pokasirali kazen, to lastniku travnika tudi povej, potem se bo lažje menit.

Zgodovina sprememb…

moped22 je izjavil:

Nas imajo za poštene in pridne, vi pa samo jebete na forumu, ce*ci in kot vidim radi držite z nate*uni

Ni razloga, da žališ, razen,če je bil namen , da si temo odprel zgolj, da bi izzival soforumaše.

matobeli ::

bambam20 je izjavil:

razen,če je bil namen , da si temo odprel zgolj, da bi izzival soforumaše.

111111111111 je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Nikoli nisem trdil da sem. :) OP pa je že najmanj trikrat napisal da je. :)

Za vse bo bolje, da zadeva ne pride na sodišče, ker če bo OP res krivo pričal in bo sosed s pričo dokazal nasprotno, potem bo travnik najmanjši problem.

Brez oprijemljivih dokazov v slikovni in pisni obliki preko pogodbe bo to težko dokazat :). Drugače bi si lahko vsi po vrsti zmišljevali in s "pričami" hodili se tožarit :).

Skratka, nihče ne zna točno napisat, kako se dokazuje ustni dogovor :).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

fikus_ ::

"Nate*nit hoče nas lastnik parcele, ne mi njega (svojo najemnino je že dobil, ne glede na ustne dogovre vseh kmetov v Sloveniji se subvencije pusti lastniku za plačilo najmenine !!!! Naknadne denarne najemnine nikjer ne obstaja in je to naavdna izmišljotina), nismo se pa nič z njim pogovarjal, kot sem napisal, ampak se doma menili.
Novi najemnik ne bo nič plačeval najema, konec leta se bo lastnik spomnil višino najemnine in tako bo veselo nate*oval naprej."

To kar je poudarjeno v citatu mogoče velja v tvoji vasi, nikakor pa ne za celo SLO! Pa tudi to mi deluje čudno, da je višina najemnine odvisna od letine?! Poleg tega se zapletaš v postih!
Pusti staršem, da se dogovorijo, ti se pa uči!

Sem pisal zgoraj, kako je pravilno pri najemu! Ampak problem je v tem, da bi še nekaj od tega imela država, kar ji pa niste pripravljeni dati!

Sicer je pa brez veze, da se tukaj prepiraš, mnenja si izvedel, tema je primerna za zaklep!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

bambam20 je izjavil:

Brez oprijemljivih dokazov v slikovni in pisni obliki preko pogodbe bo to težko dokazat :). Drugače bi si lahko vsi po vrsti zmišljevali in s "pričami" hodili se tožarit :).

Kako pa misliš da je po sodiščih? Vedno črno belo, vedno z dokumentacijo, vedno se ve kdo ima prav? :) Bolj se gredo, kregat pred sodnikom kdo je kaj rekel, predvsem sosedski spori so v stilu: "To sem se zmenil že s tvojim pradedkom mulc, da bomo ta del polja mi obdelovali." :)

posipugaloma ::

1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odhod iz stanovanja po 3 dneh

Oddelek: Loža
173117 (1600) MIHAc27
»

Pravniški nasvet pri plačilu najemnine (strani: 1 2 )

5518729 (17171) St235
»

nov lastnik, star najemnik, ni pogodbe (strani: 1 2 )

5311478 (10001) St235
»

pogodba neoverjena veljavna?

268509 (7441) turist1
»

Pravna pomoč - odpovedni rok

163702 (3316) AndyS

Več podobnih tem