Forum » Kaj kupiti » Tripod za mobitel
Tripod za mobitel
riverside ::
Pozdravljeni. Zanima me, kje v Sloveniji (če je trgovina, bi rad videl da je v Ljubljani) se da dobit cenovno ugoden tripod za mobilne naprave?
Večina stojal je za kamere (naviješ na tripod) in ne za mobitel. Če obstaja kakšen mount ali karkoli, da se lahko namesti na tripod za kamero in potem ta "mount" drži mobitel je tudi OK.
Načeloma mi je vseeno kakšen tripod je. Lahko je gorilla, visoko stoječe.. Načeloma je za amatersko rabo, zato je max cena 20-25€. Hvala!
Večina stojal je za kamere (naviješ na tripod) in ne za mobitel. Če obstaja kakšen mount ali karkoli, da se lahko namesti na tripod za kamero in potem ta "mount" drži mobitel je tudi OK.
Načeloma mi je vseeno kakšen tripod je. Lahko je gorilla, visoko stoječe.. Načeloma je za amatersko rabo, zato je max cena 20-25€. Hvala!
bboy ::
Thuban ::
gorillapod griptight, kot je že omenil bboy. Dobiš ga na mimovrste, enaa, imajo pa ga tudi v Big Bangu. Dobavljivost preveri na njihovi spletni strani.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupit: stojalo za fotoaparat, srebrn obesekOddelek: Loža | 1102 (1020) | buneech |
» | PRAKTICA DVC 5.2 FHDOddelek: Zvok in slika | 3500 (2468) | blackbfm |
» | kam postaviti spletno stranOddelek: Izdelava spletišč | 999 (946) | SodVina |
» | Prenos HP-jaOddelek: Izdelava spletišč | 1128 (980) | Loki |
» | Narediti svoj FORUM (strani: 1 2 )Oddelek: Programiranje | 5426 (4843) | bzagozen |