» »

Koliko je moj prenosnik vreden?

Koliko je moj prenosnik vreden?

«
1
2

VANR ::

Ne vem, kateri del foruma je najbolj primeren za to temo, zato sem napisal tu, ker rabim vaše mnenje o mojem oglasu:



Zanima me, če je cena za tovrsten prenosnik dobra (poštena..)? Zadeve se mi ne mudi nekaj urgentno prodajati, ker še vedno super deluje, ampak sem dal gor, ker si nabavljam PC (sestavil končni build s pomočjo nasvetov, ki sem jih dobil tu, na slotech:) : http://pcpartpicker.com/user/deanvanr/s... ) in bo zato prenosnik verjetno 95% samo ležal v kakem predalu pod mizo. Za tistih ostalih 5% bi mi bil pa verjetno tudi telefon čisto OK.

Vidim, da se na bolhi prodaja okoli 2500 prenosnikov (wtf!). Se mi ga sploh splača prodajati v taki "množici"? Star je dve leti in pol, nov je bil (z upgrade-i) 1050EUR. Bi bilo bolje, da ga še uporabljam kako leto ali dve, pa ga potem prodam?
Prosim vas za mnenje o trenutni ceni in kdaj se mi ga bolj splača prodati (oz. KJE? Je kaka boljša alternativa za bolho, za nas v Sloveniji?)?
  • spremenilo: VANR ()

FX6300B ::

ko si ta računalnik kupoval si ga preplačal računalnik po mojem mnenju ni vreden 600EUR saj za manj dobiš nekaj, kar ima vsaj intel i7, in dodatno ločeno grafično kartico, tvoj ima samo integrirano, 8gb rama je ok in pa ssd katerega danes dobiš že relativno poceni, po moje bi moral dati za cca 100EUR ceneje je pa res da če samo pogledaš na bolho imaš za tako ceno tudi slabše samo nevem kdo bi kupil , šteje pa tudi zelo ohranjenost, baterija in pa starost, pred cca pol leta sem za sestro kupil laptop za 280EUR z zanič baterijo ima pa 6 gb rama, i7 1tb disk star 3 leta, seveda sem disk zamenjal za ssd še prvi dan, deulje kot urca
May the force be with you!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FX6300B ()

VANR ::

FX6300B je izjavil:

ni vreden 600EUR saj za manj dobiš nekaj, kar ima vsaj intel i7

Samo vsi ti i7 procesorji so ravno tako dvojedrni, s štirimi nitmi, kot je ta i5. Je sploh kaka razlika, razen malo večjih frekvenc?

Baterija zdrži nekaj čez 3 ure dela (Unity, programiranje, brskanje po netu ipd.) oz. gledanja filmov. Je zelo lepo ohranjen (ima par manjših odrgnin na tistem delu, ki je prevlečen s karbonom (pokrov), drugje je brez ene praske). Tudi "nogice", ki jih ima na spodnjem delu, so skoraj kot nove.

aerox45 ::

Tole ni vredno 600€ mislim da boš težko spravil po taki ceni v promet. Za 600€ grem v hofer po novi prenosnik, z boljšim zaslonom in no z boljšim vse plus 3 letno garancijo. Da si za tole dal 1050€ pred 2.5 leti ni relevantno razen v primeru če hočeš povedat da so te nategneli. Realna vrednost prenosnika je med 300-400€ max.

FX6300B ::

VANR je izjavil:

FX6300B je izjavil:

ni vreden 600EUR saj za manj dobiš nekaj, kar ima vsaj intel i7

Samo vsi ti i7 procesorji so ravno tako dvojedrni, s štirimi nitmi, kot je ta i5. Je sploh kaka razlika, razen malo večjih frekvenc?

Baterija zdrži nekaj čez 3 ure dela (Unity, programiranje, brskanje po netu ipd.) oz. gledanja filmov. Je zelo lepo ohranjen (ima par manjših odrgnin na tistem delu, ki je prevlečen s karbonom (pokrov), drugje je brez ene praske). Tudi "nogice", ki jih ima na spodnjem delu, so skoraj kot nove.


to ni res i7 so tudi 4 jederne in 8 niti sicer nevem točno kateri proc ima sestra v laptopu a vem da ima 4 jedra in 8 niti
May the force be with you!

hojnikb ::

modeli z Q na koncu so 4 jederni. Imaš tudi 4 jederne i5ke za prenosnike btw.
#brezpodpisa

FX6300B ::

sem sedaj šel prou gledat je i7-2630QM

@hojnikb zanimivo, nisem vedej jaz sem mislil da so samo i7 4jederne za laptope

sicer je po testih isti drek kot tvoj ampak vseeno, plus tega da je 17,3" zaslon
May the force be with you!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: FX6300B ()

VANR ::

Ne vem, zakaj vsi omenjate, da so me "nategnili". Ko sem kupoval laptop, sem iskal čim tanjši (beri: prenosljiv) prenosnik, ki ima mat zaslon (ne maram, da imam odseve v ekranu) z zelo dobrimi vidnimi koti in zelo močno baterijo (nova je držala po 7-8 ur gledanja filmov), saj sem ga imel na faksu, in nisem želel nostit kablov s seboj. Prav tako ne maram plastičnega ohišja. Bil je v bistvu najcenejša opcija, ko sem izločil ostale, ki niso ustrezali tem kriterijem (ne pozabite, kupoval sem ga leta 2013). Ne vem, zakaj tu eni pišete, kot da je 17" zaslon boljši od 14"? Laptop je namenjen zato, da ga lahko okoli nosiš, 17" je kvečjemu slabši, ker so taki prenosniki po defaultu bolj okorni (in po večini bolj debeli).

Bi pri drugih modelih, drugih znamk dal manj, za iste specifikacije (kar se proc., grafične, ipd. tiče)? DA.
So me nategnili? NE. Ker sem dobil prenosnik, ki po vsem tem času še vedno drži več kot tri ure (tisti iz Hoferja verjetno niti nov verjetno ne drži tako dolgo), je tih, hladen in predvsem lahek in tanek (BTW- tipkovnica je AAA klasa (za membransko, lol nočem da mi kak fanboy začne tukaj o mehaničnih pametovati) :D škoda da ne dela Asus takih za PC :/ ).

Sicer mislim, da je laptop še celo ene pol leta v garanciji, čeprav dvomim, da bi to pretehtalo Hoferjevo 3-letno. :D

Sem pa razumel razloge (čeprav so bili večinoma slabo argumentirani), zakaj je 600€ previsoka cena. Se pravi bi bila tam okoli 500€ bolj pravilna. Mi pa na žalost noben ni odgovoril, če se ga sploh splača prodajat? Je bolje počakat še kaki dve leti in ga potem prodat za tam 250€ (ker novega za tak denar ne moreš nabavit, vsaj ne s kvalitetnim ohišjem)?

FX6300B ::

nategnili so te definitivno, tak laptop bi takrat lahko dobil ceneje, vrjetno drugačnega ampak vseeno OK, morda celo enakega , ker 1k za tak laptop je celo za pred 2 leti in pol preveč

glede debeline laptopa pri 17" in 14" se ne strinjam ker je itak poanta v velikosti in ne v debelini monitorja, in pa spet odvisno kaj rabiš , če rabiš za okrog nosti non-stop, kakšen teren itd. potem je seveda bolje da je čim manjši, če pa rabiš npr za v službo, ga pač tam postaviš, ko greš odneseš in ti je vseeno koliko je velik
glede cene, jaz osebno nebi dal niti 500€ za tak laptop, drugače pa če ga neboš uporabljal prodaj, in imaš denar sicer niti 500€ neboš dobil ampak, če misliš uporabljat pa zvozi do konca, čez 2 leti pa to nebo vredno niti 100€ kaj šele 250€
May the force be with you!

VANR ::

Laptop je bil mislim da 890€, disk + RAM pa ~150€.

FX6300B ::

to je že malo bolj realno seveda je bil pač 840 evo več vreden tisti čas, vendar je to že staro , stara tehnologija
May the force be with you!

Invictus ::

Vreden je toliko kot ti bo nekdo plačal zanj. Niti centa več...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

bambam20 ::

Vpraši v eno od podjetij, kjer odkupujejo rabljene računalnike kok ti ponudijo za njega in potem si potem prištej kakšnih 100€ gor.

Kaj sploh zmore tale grafa HD 4000? Te integirrane grafe se mi zdijo švoh za današnji cajt..

Silvo ::

Težko boš razložil nepoznavalcu,zakaj je tvoj ALU prenosnik boljši in vreden neke cene.
Večina,ki kupuje rabljene računalnike vidi samo količino rama in diska,mogoče procesor...potem se pa počasi konča:)
Omenjen prenosnik boš torej prodal poznavalcu,ki rabi tak model in ve kaj kupuje.
Torej ne bo šlo hitro,ker že tule na ST večina ne vidi razlik med modeli:)
Prenosnik pa je vreden ravno toliko,kot je napisal Invictus:)
Silvo

Mare2 ::

Tale tvoj računalnik ni vreden počenega groša. :)
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo

VANR ::

Silvo je izjavil:

Težko boš razložil nepoznavalcu,zakaj je tvoj ALU prenosnik boljši in vreden neke cene.

Tega se zavedam. Žalostno malo, da ljudje niso malo bolj izobraženi, da da še vedno samo na te številke padajo. Kot sem že omenil, se mi ne mudi nekaj zelo hitro podati računalnika, tako da mi ne bo težko počakati par mesecev. V tem času, ko čakam, bom lahko videl, če ga res potrebujem in se bom lažje odločil, če ga sploh prodam ali ne.

Silvo je izjavil:

...ker že tule na ST večina ne vidi razlik med modeli..

Opažam, ja. :D


Kar se pa tiče Intel HD 4000, ki jo vsi tako zelo radi kritizirate- v kolikor nimate vsaj 960m oz. grafične v tem rangu, tak ne morete špilati novejših iger. Za vse ostalo je pa tudi HD 4000 dobra.
Še nekaj iger, ki sem jih preigral na svojem računalniku (z malo prilagojenimi nastavitvami) in so lepo delale: Skyrim, AC: Revelations, CoD: Modern Warfare 2. Niso lih next-gen, ampak na next-gen se še 980m matra... :P

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VANR ()

VANR ::

Invictus, nikjer nisem rekel, da so ljudje "zabiti". S tem sem mislil samo na to, da padajo na te marketinške fore, kjer je na primer na veliko napisano: "High-end gaming laptop i7/Nvidia GEFORCE/8 GB RAM za samo 800EUR".

Potem ima pa ta laptop 17" ekran z 1600×900 resolucijo (za moje pojme porazna za tako velik ekran), zapakiran v neko ceneno plastično ohišje in baterijo, ko ti že na začetku drži ene dve uri in ti po nem letu ne dela več, če ga nimaš non-stop priklopljenega na štrom. Tista Geforce grafična je pa 920m/930m. Seveda sedaj malo karikiram, da si boš lažje predstavljal, kaj sem mislil s tem (čeprav v večini primerov to drži).

Nisem imel namen nobenega žaliti. Kar se pa grafične tiče sem pa to napisal samo zato, ker nekateri želijo igrati kako igro, tak bolj v izi, ko so na poti (HEARTHSTONE, RS3, LoL ipd.) in sem s tem želel samo povedati, da je dovolj zmogljiva za tovrstne igre.

Ceno sem pa drugače že znižal na 490EUR, ki se mi zdi čisto poštena.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VANR ()

AnotherMe ::

Mene bi tak laptop zanimal za ene 400-500€.. Seveda, če nebi že imel Zen-a... Če ti dobro laufa in si z njim zadovoljen ga raje obdrži...

xandros ::

Koliko je star prenosnik? Kaksno je stanje baterije? Koliko je cena nove baterije? Kje je oglas?

VANR ::

AnotherMe je izjavil:

Če ti dobro laufa in si z njim zadovoljen ga raje obdrži...


Skrbi me, da ga ne bom veliko uporabljal, in bo samo v predalu ležal, medtem ko mu bo cena s časom padala. Ravno sem zaključil faks. Tam mi je veliko koristil, zdaj pa ne vem, kje bi ga še lahko imel.
Po eni strani bi ga rad prodal, ker se bojim, da ne bo za kaj drugega, kot za prah nabirat, po drugi strani pa se bojim, da ga kasneje pogrešal. Bi bilo bolje prvo nabavit PC pa ga prodat ene pol leta za tem, v kolikor ga nič ne bom uporabljal?

Mislim, da je to ta baterija: http://www.aliexpress.com/item/7-5V-53W...
Nova baterija je meni držala 7 ur gledanja filmov.

xandros ::

In starost?

Thuban ::

VANR je izjavil:

se bojim, da ne bo za kaj drugega, kot za prah nabirat, po drugi strani pa se bojim, da ga kasneje pogrešal. Bi bilo bolje prvo nabavit PC pa ga prodat ene pol leta za tem, v kolikor ga nič ne bom uporabljal?


zakaj si kompliciraš življenje. Če ti mašina dela in si z njo zadovoljen jo imej dalje. Če imaš doma že en računalnik in je prenosnik odveč pa prodaj za nek denar.
Si pa ne predstavljam človeka, ki računalnika 100% nič ne potrebuje. Dejansko nevem kako tak človek sploh funkcionira :D

VANR je izjavil:

Skrbi me, da ga ne bom veliko uporabljal, in bo samo v predalu ležal, medtem ko mu bo cena s časom padala. Ravno sem zaključil faks. Tam mi je veliko koristil, zdaj pa ne vem, kje bi ga še lahko imel.


počakaj 1 mesec in boš videl ali ga boš uporabljal ali ne.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

AnotherMe ::

Zdej če ne rabiš neke divje mašine (ti je laptop dovolj), mu privošči en orenk dodatni monitor, kakovostno miš in tipkovnico, in uživaj ;)

Thuban ::

>Koliko je moj prenosnik vreden?

Jaz bi rekel, da je vreden kakšnih 400 €. Za 500-600 namreč dobiš nov, boljši prenosnik. Kot sem že rekel, če si zadovoljen z delovanjem tega prenosnika ga imej še nekaj let. Glede na to, da ima vgrajen SSD verjetno dela zelo hitro in bo uporaben še vsaj nekaj let za brskanje po netu.

AnotherMe je izjavil:

Zdej če ne rabiš neke divje mašine (ti je laptop dovolj), mu privošči en orenk dodatni monitor, kakovostno miš in tipkovnico, in uživaj ;)


this!
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

VANR ::

@xandros : star je 2 leti in pol

@AnotherMe in Draconis : Imam že monitor (29" ultrawide), miš imam MX Performance, tipkovnico pa si še kupujem (mehanska oz. kaka ultra tanka). Nabaviti si imam namen eno gaming mašino (je še vedno dovolj otroka v meni ;)). Saj drugače bi kupil konzolo, samo vsi vemo, kake so tele "next-gen" konzole, ane. Sploh na ultra-wide. :)

Drugače večinoma programiram. Za to je bolj kot ne dovolj močan, vendar sem v zadnjem letu veliko delal v Unity5, kjer pa je pri bolj velikih projektih že malo bolj počasi delal. Ampak je še vedno dovolj zmogljiv za razvoj kakih mobilnih iger (na katerih tudi delam večino časa).

Bolj kot ne je odločitev za nakup PC-ja padla zaradi tega, ker rad igram.

Thuban ::

aha, torej kupi pc, da boš lahko igral.

Tvoj prenosnik je po mojem mnenju vreden kakšnih 400 EUR, če je dobro ohranjen.

ps.: saj ne rečem, takrat is kupil vredu tanek prenosnik ampak kakorkoli obračaš, po specifikacijah pač ni vreden več kot toliko danes.
Pomojem spusti ceno za 100 EUR, če ne bo nihče poklical pa potem še za 100 EUR. Ko boš na 400 EUR pa začni spuščati ceno po 50 EUR in boš videl, če kaj dobiš.
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

AnotherMe ::

Če bi vsaj imel FHD ekran, bi bil vreden bližje 600€... Tako pa realno nekje 400, pa še to moraš najti kupca, ki bo plačal toliko za rabljeno zadevo... Za cca 500€ tudi novega že veliko lepega dobiš, pa trgovine dajo tudi na obroke, tako da vprašanje, če boš in za koliko boš prodal...
Js za sebe vem, da če nebi nujno potreboval denarja, potem imam raje, da mi nabira prah, kot pa da prodam pod ceno.

moat ::

Dovolite, da si sposodim temo. Hči bo prodajala rabljen prenosnik Lenovo G550, s procesorjem Intel Core2Duo T6600 2,20 GHz, 3GB Rama, 320GB trdi disk, grafično kartico 4 Series Express Chipset Family, res dobro ohranjen, brez vidnih znakov uporabe. Koliko bi lahko iztržila? Hvala za vaša mnenja.
LP. moat.

amacar ::

100€

Magic1 ::

Če bo OP 500€ dobil, bo že loto zadel.
Karakteristike so v rangu 400€ novega. Edino kar ga vleče ven je SSD in 8GB, kar je pa novo vredno manj kot 100€. Torej dodana vrednost pol manj kot nova original baterija.
Končna kalkulacija je 350-400€.
Magic

moat ::

Hvala, amacar. Sicer sem na bolhi nameraval postaviti ceno 120€, vendar je bolj realna cena 100€, se strinjam. Prodajal pa bi skupaj z USB hladilnikom.
LP, moat.

VANR ::

Magic1 je izjavil:

Karakteristike so v rangu 400€ novega.


Daj, najdi mi enega, ko je 400€ nov, s takimi karakteristikami. Jaz sem na Mindfactory (ki je precej cenejši od Slovenskega trga. Res pa je, da tam ne boš dobil slovenske tipkovnice.) našel za 815€ prvega, ki je v rangu z mojim (tisti ima boljši zaslon). Res je, da sem gledal samo Asus-ove laptope, ker nisem želel iti skozi 300 laptopov, ampak se mi zdi, da ima Asus kar dober performance/value ratio...

trnvpeti ::

star,garancija? potrebno menjati baterijo cca 70eur
Zaslon - 14" (1600×900), nesvetleč, "mat"
Procesor - Intel Core i5-3427U (1.8 - 2.8 GHz, 2 jedri, 4 niti)
Grafična - Intel HD 4000
Ram - DDR3 8 GB (1600 MHz)
Disk - 120GB SSD Samsung 840 EVO
Teža - 1.64kg

proti acer V3-371-38ZG
13.3" fhd, boljsi ekran
i3-4158U 2 GHz malo slabsi cpu
boljsa grafika
teza: 1.46
isto 8g+256g(pardon, dvakrat vecji ssd in nov)
cena je 500eur + ddv

glede na napisano, tvoj ne sme presegati 400eur, se bolje 350, ker je potrebno kupit baterijo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: trnvpeti ()

111111111111 ::

OP če imaš čas postavi ceno na 550€ in ko te kdo pokliče znižaj na 500€. Eno vprašanje, a te je kdo že poklical za laptop v teh 4 dneh? Lahko pa počakaš kakšna 2 tedna in se oglasijo preprodajalci, ko vidijo da roba ne gre ti bodo ponudili 300€.

VANR ::

trnvpeti je izjavil:

proti acer V3-371-38ZG
13.3" fhd, boljsi ekran
i3-4158U 2 GHz malo slabsi cpu
boljsa grafika
teza: 1.46
isto 8g+256g(pardon, dvakrat vecji ssd in nov)
cena je 500eur + ddv


Link?

Magic1 ::

VANR je izjavil:

Magic1 je izjavil:

Karakteristike so v rangu 400EUR novega.


Daj, najdi mi enega, ko je 400EUR nov, s takimi karakteristikami. Jaz sem na Mindfactory (ki je precej cenejši od Slovenskega trga. Res pa je, da tam ne boš dobil slovenske tipkovnice.) našel za 815EUR prvega, ki je v rangu z mojim (tisti ima boljši zaslon). Res je, da sem gledal samo Asus-ove laptope, ker nisem želel iti skozi 300 laptopov, ampak se mi zdi, da ima Asus kar dober performance/value ratio...

Išči modele s 4GB in brez SSD pa jih boš dobil polno za ta denar. Ram stane 20EUR, ssd manj kot 60EUR, vse novo...
Magic

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Magic1 ()

trnvpeti ::

ups, se cenejsi je

Prenosni računalnik Acer Aspire V3-371, ssd

470,00 €

Zaslon: 13,3? (33cm), resolucija 1920×1080, nesvetleč
Procesor: Intel Core i3-4158U 2 x 2,0ghz
RAM: 4 GB DDR3, Trdi disk: 240 GB SSD
Grafika: Intel HD Iris 5100 Graphics, Win 8/Win 10

VANR ::

111111111111 je izjavil:

Eno vprašanje, a te je kdo že poklical za laptop v teh 4 dneh?


Je. In ga je bil pripravljen kupiti. Samo je bil na drugem koncu Slovenije, tako da potem ni bilo nič iz tega.

Magic1 ::

Haha in ti se nisi ponudil, da mu ga pripelješ za ta denar?!?:))
Magic

VANR ::

Moraš vedeti, da prevoz ni zastonj. Stalo bi me vsaj 30€. Plus tega vedno obstaja možnost, da ga ne bi kupil oz. bi zbil ceno. Kot sem rekel.. ne mudi se mi ga prodati iz danes na jutri. :)

trnvpeti ::

torej tvoj je ze na 300...

samo en, razstavni model za 390+ddv

Silvo ::

Zandor....še malo pa bodo tu ugotovili,da ga je najbolje kar podariti :)
Silvo

Thuban ::

trnvpeti je izjavil:

torej tvoj je ze na 300...

samo en, razstavni model za 390+ddv


mater si tečen kot povprečen preprodajalec :)
Če je ta vreden 470 EUR je njegov vreden komot kakšnih 400 EUR. Več pa res ne, razen če dobi neumnega kupca.

VANR je izjavil:

Moraš vedeti, da prevoz ni zastonj. Stalo bi me vsaj 30€. Plus tega vedno obstaja možnost, da ga ne bi kupil oz. bi zbil ceno. Kot sem rekel.. ne mudi se mi ga prodati iz danes na jutri. :)


ma če bi ti ceno zbil na 500 € in bi dal ti 30 za gorivo bi dobil še vedno dosti več kot je prenosnik vreden :)
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

111111111111 ::

VANR je izjavil:

Moraš vedeti, da prevoz ni zastonj. Stalo bi me vsaj 30€. Plus tega vedno obstaja možnost, da ga ne bi kupil oz. bi zbil ceno. Kot sem rekel.. ne mudi se mi ga prodati iz danes na jutri. :)


Če ga boš podaril sem prvi v vrsti. :P

Pametno počakaj in ne poslušaj tukajšnjih strokonjakov, so se stvari prodajale po bistveno višjih cenah kakor so jih napovedovali slo-tech krokarji. Tako da počakaj in boš spravil v promet.

Thuban ::

Silvo je izjavil:

Zandor....še malo pa bodo tu ugotovili,da ga je najbolje kar podariti :)


vprašal je za mnenje. Seveda kupcu prenosnika ni treba kazat te teme :)
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

trnvpeti ::

a ce nekdo najde skoraj nov prenosnik z garancijo je tecen
in sem tudi dal obrazlozitev, na katero se lahko vsak obesi

>Če je ta vreden 470 EUR je njegov vreden komot kakšnih 400 EUR
in rabis se dokupit baterijo
in ti bi rajsi vzel njegovga :)

ko bi pa ti nategnil kupca, si pa car?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: trnvpeti ()

Thuban ::

vseeno je dejstvo da je ohišje njegovega prenosnika zagotovo boljše, tipkovnica je sigurno boljša, zaslon...

pri prenosniku je spec zadnja stvar, ki jo gledaš. Najprej se pogleda ohišje, kakovost hlajenja, tipkovnico, touchpad in tako dalje.

Isto kot pri telefonu kjer najprej pogledaš kakovost izdelave in zato ne kupiš xaiomija ;) :)
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

trnvpeti ::

sedaj si razsiril parametre za trolanje(in vidim da imas kompleks xiaomija, ker ocitno ne bi niti tocnega modela navedel)
imas review-e obeh prenosnikov

Thuban ::

in kupec si jih bo prebral. če hoče kdo raje kupiti to rabljeno škatlo pač ni razloga da je ne bi kupil za 600 EUR.

navsezadnje bedniki prodajajo q9xx c2d procesorje za 100 EUR, pa niso vredni niti 10 EUR več.

Meni tvoje pisanje izgleda kot da imaš namen zbiti ceno na 300 EUR in potem z drugim vzdevkom ta prenosnik kupiti ;)
I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thuban ()

trnvpeti ::

a zdaj si pa preskocil na c2d?

>Meni tvoje pisanje izgleda kot da imaš namen zbiti ceno na 300 EUR in potem z drugim vzdevkom ta prenosnik kupiti ;)
po cem pa zdaj to sklepas?
a ker sem nasel en ugoden dokaj dobro ocenjen prenosnik?

še mal o njegovem

Which qualities are must-haves for a slim business ultrabook and which are an extra nice-to-have? In our opinion, the screen should definitely belong to the first category. Why Asus installs a possibly low-cost HD screen with a low brightness here is incomprehensible. The poor color reproduction according to sRGB is compensated by the high contrast. However, the too low average brightness of 177 cd/m2 clearly impairs outdoor use.

That is actually too bad since the list of other advantages is long. The unibody chassis has a pleasant feel, typing on the keyboard is first-rate and Window 7 runs swiftly alongside the SSD and Core i7. Besides that, there is the bonus of a small, dedicated graphics solution and the great maintenance and upgrade options.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: trnvpeti ()
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Macbook Air in nekaj uprašanj o IOS (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
5814526 (7101) Red_Mamba
»

Koliko je vreden tale laptop? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
7020914 (19287) zuz3k
»

apple ali pc (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6911135 (9013) m0LN4r

Več podobnih tem