» »

DC++

DC++

dvihtelic ::

Oj, no ne vem če še kdo uporablja ta program, vendar mi nikakor ne uspe povezati se z nobenim hubom....Ve mogoče kdo od vas kaj bolj podrobno o tem?

nightrage ::

Mogoče zaradi tega ker so strežniki dol od kar je na obzorje prišel torrent.

user-pass ::

Probaj kaksen aktualen client, ti imajo vsaj par default hubov, na katere bi se moral brez problema povezati.

razumem da so torrenti bolj aktualni, samo probavam pa ne rata in ne rata. Pač iščem določeno stvar

Napise kaksen error? Lahko pingas hub address?

Kadar se hočem povezat na kakšena mi vedno napiše najprej povezobanje potem pa ne pože in ne poveže......imam pa router in sem nastavil po navodilih

Se ima sploh kam za povezat, se pravi, ali hub se vedno obstaja (na tem naslovu)?
Pingaj, ce deluje probaj se s kaksnim drugim clientom, jaz uporabljam AirDC.

ok bom poskusil....

sem poskusil vendar mi enako piše samo connecting....sumim da je nekaj z nastavitvami v povezavi.

povezava

povezava

sem poskusil vendar mi enako piše samo connecting....sumim da je nekaj z nastavitvami v povezavi.Po določenem času napiše connection timeout.

sem poskusil vendar mi enako piše samo connecting....sumim da je nekaj z nastavitvami v povezavi.Po določenem času napiše connection timeout.

sem poskusil vendar mi enako piše samo connecting....sumim da je nekaj z nastavitvami v povezavi.

povezava

povezava

povezava

povezava

Zgodovina sprememb…

Screenshoti ne delajo. V glavnem, ce ti ping dela, potem imas na routerju/firewallu zaprt tisti port, na katerega se zelis povezati. Ce pa ne mores pingat, potem je hub down oziroma preseljen na nov naslov.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Raspberry Pi grafična težava (strani: 1 2 )

Oddelek: Programska oprema
523688 (2705) filips
»

Grafična kaput?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7931 (559) hojnikb
»

html in "izluscenje" iz spleta

Oddelek: Programiranje
8835 (678) MoRp
»

Word 2010- oblikovanje