Forum » Pomoč in nasveti » Wi-fi problem
Wi-fi problem
GiGaBaJt ::
Pred casom sem zamenjal operaterja na Telekom, dobil sem seveda standarden modem z brezzicnim internetom. V ta modem imam pa vkljucen tudi router, ki je v drugi sobi. Ko se preko telefona povezem na wifi od modema ne morem ne prenašati datotek, kk pa grem na youtube, mi pa sploh ne začne predvajati videa. Se mogoce ta problem lahko odpravi na strani modema?
M.S Gigabyte 280x
Machete ::
A si dobil Fritza? Pri žlahti je bila potrebna celotna menjava malo starejše opreme(router + extender), da je zadeva delovala normalno brez prekinjanja. WiFi na modemu sem sklopil, in ga oddaja samo router.
Sklopi wifi na modemu in potem provaj samo na wifi od routerja. Ampak mislim, da je tu težava dejansko v kakih nastavitvah modema. Pokliči Telekom, oni imajo dostop do tvoje naprave in naj ti porihtajo, če sam nisi preveč vešč.
Sklopi wifi na modemu in potem provaj samo na wifi od routerja. Ampak mislim, da je tu težava dejansko v kakih nastavitvah modema. Pokliči Telekom, oni imajo dostop do tvoje naprave in naj ti porihtajo, če sam nisi preveč vešč.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
AC_DC ::
Nov modem je verjetno tudi router.Klasičnih modemov mislim da sploh več ne dajejo.Nov modem naj da TK support v bridge mode, na njem izklopi wifi, s kablom priklopi nanj svoj router (v wan port).
Nato na modem pozabi in vse delaj preko routerja.
Nato na modem pozabi in vse delaj preko routerja.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: AC_DC ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zamenjava T-2jevega modema za svojegaOddelek: Omrežja in internet | 5355 (186) | Runner71 |
» | A1 modem (bridge) + Linksys routerOddelek: Omrežja in internet | 7436 (6772) | Bizkit45 |
» | WiFi in androidOddelek: Omrežja in internet | 12938 (10016) | Anaa1 |
» | Povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 7574 (7166) | Leet1337 |
» | Po zamenjavi modema internet preko wirelesa ne dela (zelo zanimiv problem) (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 23336 (22252) | MTB |