Forum » Pomoč in nasveti » epson lq 580
epson lq 580
beni ::
Živjo !
Imam težave s tiskalnikom epson 580 (24 iglični). Noče pisati šumnikov iz dos-a. Lahko kdo pomaga ?
LP Beni
Imam težave s tiskalnikom epson 580 (24 iglični). Noče pisati šumnikov iz dos-a. Lahko kdo pomaga ?
LP Beni
ToniT ::
V odvisnosti od tega, katero kodno tabelo uporabljaš v DOS-u boš rabil program 437pin ali 852pin.
Oba programa dobiš na tem naslovu.
Nekatere verzije printerjev pa imajo šumnike zapečene v ROM. Tam pa je potrebno samo nastaviti državo na Švedsko (ali Dansko) - nisem čisto siguren.
Oba programa dobiš na tem naslovu.
Nekatere verzije printerjev pa imajo šumnike zapečene v ROM. Tam pa je potrebno samo nastaviti državo na Švedsko (ali Dansko) - nisem čisto siguren.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ToniT ()
beni ::
Ja, zraven sem dobil 437pin na disketi, sem pognal, pa ni sprememb. Kaj moram in kdaj narediti z programom na disketi ?
Pa sorry, nisem najbolj v dosu doma.
LP Beni
Pa sorry, nisem najbolj v dosu doma.
LP Beni
ToniT ::
Če uporabljaš čisti DOS, potem samo zaženeš ta program in bi zadeva v principu morala delovati.
Če pa uporabljaš windows 95 in višje, pa je treba paziti na to, da ta program zaženeš v istem oknu, kot kasneje program, s katerim hočeš tiskati.
Še boljše pa je, da daš ta program v autoexec.bat. (Potem pa UGASNI mašino in jo še enkrat zaženi).
Če pa uporabljaš windows 95 in višje, pa je treba paziti na to, da ta program zaženeš v istem oknu, kot kasneje program, s katerim hočeš tiskati.
Še boljše pa je, da daš ta program v autoexec.bat. (Potem pa UGASNI mašino in jo še enkrat zaženi).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tiskanje šumnikov iz DOS-aOddelek: Pomoč in nasveti | 4782 (4273) | Brane2 |
» | windows xp sovraži dosOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2898) | SasoS |
» | Problemi s šumniki v DOS-u (resno mislim!)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2270 (2118) | nevone |
» | Sistem je blokiran!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1092) | Space Surfer |
» | win me + win 98 seOddelek: Programska oprema | 1592 (1450) | Spajky |