Forum » Pomoč in nasveti » Error pri zagonu windowsev
Error pri zagonu windowsev
IR Babun ::
Mam ta problem: Ko sem prižgal računalnik, mi je na izbiro dal kaksen zagon hočem (navaden, varni, jada jada jada,...) in po vsaki izbiri mi je napisal "Windows je odkril napako v registru ali konfiguraciji" in "Insufficient memory" ter me vrglo v dos.
Za tem sem še enkrat (pravzaprav 3x) formatiral zagonsko particijo in naložu windowse xp, katerih namestitev je uspela in vse je delal normaln dokler nism na nov kompa zagnal, takrat pa spet isto.
Ta računalnik je v baru in je dostopen gostom in tako je lahko kdo kaj šaru, sicer v bios ni mogel, ker je pod geslom, baterije pa tut ni ven jemal.
Zdaj pa upam, da mate vi kakšno idejo kaj bi blo narobe, ker men jih je zmanjkal.
Za tem sem še enkrat (pravzaprav 3x) formatiral zagonsko particijo in naložu windowse xp, katerih namestitev je uspela in vse je delal normaln dokler nism na nov kompa zagnal, takrat pa spet isto.
Ta računalnik je v baru in je dostopen gostom in tako je lahko kdo kaj šaru, sicer v bios ni mogel, ker je pod geslom, baterije pa tut ni ven jemal.
Zdaj pa upam, da mate vi kakšno idejo kaj bi blo narobe, ker men jih je zmanjkal.
SCREW THE GOVERNMENT
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pamet backup-mirror-sync programov?Oddelek: Programska oprema | 1414 (1173) | slitkx |
» | Mozilla je na razpotjuOddelek: Novice / Android | 4126 (2576) | D3xt3r |
» | refresh rateOddelek: Strojna oprema | 1581 (1391) | LordTado |
» | slovenski prevod SilmarillionOddelek: Sedem umetnosti | 2115 (1944) | Ziga Dolhar |