Forum » Loža » Nerazkrito podjetje
Nerazkrito podjetje
klihk ::
Če pogledate ta oglas za delo: http://www.viberate.com/viberate-zaposl...
Očitno je računalniško delo, a ne morem ugotoviti katero podjetje je to. Najbrž ne gre za redno zaposlitev in ni nobenega kontakta, razen tega maila. Sicer se zanimam za delo, poslal prijavo ampak me zanima, kaj vi menite o tem?
Povabili so me na razgovor na: Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana (google maps ne pokaže kaj konkretnega) in imajo samo en termin razgovora za vse, očitno je skupinski ali testiranje, čeprav tega niso navedli.
Zdravo!
Glede na poslano prijavo na delovno mesto "Administrator baze podatkov na projektu s področja glasbe" vas vabimo na razgovor, in sicer dne 21.4.2016 ob 13:00 uri na naslovu
Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana v pritličju stavbe.
Prosimo vas, da pridete točno!
Lep pozdrav,
Viberate.com team
Enkrat je bilo skoraj isto delo na Topdeejays.com (tudi ne pokaže nobenega podjetja v Sloveniji), a me niso povabili na razgovor.
Očitno je računalniško delo, a ne morem ugotoviti katero podjetje je to. Najbrž ne gre za redno zaposlitev in ni nobenega kontakta, razen tega maila. Sicer se zanimam za delo, poslal prijavo ampak me zanima, kaj vi menite o tem?
Povabili so me na razgovor na: Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana (google maps ne pokaže kaj konkretnega) in imajo samo en termin razgovora za vse, očitno je skupinski ali testiranje, čeprav tega niso navedli.
Zdravo!
Glede na poslano prijavo na delovno mesto "Administrator baze podatkov na projektu s področja glasbe" vas vabimo na razgovor, in sicer dne 21.4.2016 ob 13:00 uri na naslovu
Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana v pritličju stavbe.
Prosimo vas, da pridete točno!
Lep pozdrav,
Viberate.com team
Enkrat je bilo skoraj isto delo na Topdeejays.com (tudi ne pokaže nobenega podjetja v Sloveniji), a me niso povabili na razgovor.
- spremenil: klihk ()
Ziga Dolhar ::
Podatki z AJPES-a (edini zadetek za "Viberate"):
status subjekta: vpisan
datum vpisa subjekta v sodni register: 16.03.2016
matična številka: 7035128000
davčna številka: 27932885
firma: Viberate team, glasbeno omrežje in analitika, d.o.o.
skrajšana firma: Viberate team d.o.o.
sedež: Ljubljana
poslovni naslov: Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana
pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
osnovni kapital: 7.500,00 EUR
100 % družbenik je Gregorčič Matej.
status subjekta: vpisan
datum vpisa subjekta v sodni register: 16.03.2016
matična številka: 7035128000
davčna številka: 27932885
firma: Viberate team, glasbeno omrežje in analitika, d.o.o.
skrajšana firma: Viberate team d.o.o.
sedež: Ljubljana
poslovni naslov: Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana
pravnoorganizacijska oblika: Družba z omejeno odgovornostjo d.o.o.
osnovni kapital: 7.500,00 EUR
100 % družbenik je Gregorčič Matej.
https://dolhar.si/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vzdrževalec računalniške opreme (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17191 (13760) | GummyBear |
» | Prisilno delo, ki te napoti ZRSZ (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 25065 (22575) | Invictus |
» | Kako ne postati revež? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 21550 (16788) | Blinder |
⊘ | Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 40559 (28522) | Primoz |
» | Inšpektor za programsko opremoOddelek: Programska oprema | 2700 (2700) | Daedalus |