Forum » Igre » MU2 Online a.k.a. Mu Legend
MU2 Online a.k.a. Mu Legend
franci0 ::
Po kakšnih 5ih letih razvoja (nekateri viri trdijo celo po 12ih) je končno tukaj MU2 Online oziroma sedaj preimenovan v MU Legend. To je Webzen uradno objavil na 2016 media day.
21.4.2016 bo sicer komaj beta testing, kje drugje kot pa v Koreji seveda. Ima kdo občutek, kako dolgo zna trajat, da bodo zadevo odprli še za druge navadne smrtnike ter predvsem uredili prevode v angleščino?
Sem edini, ki to igro tako zelo nestrprno pričakuje? Je kdo igral Mu Online in namerava igrati tudi dvojko oz. Mu Legend?
Izvolite nekaj trailerjev oz. gamaplayev tukaj.
21.4.2016 bo sicer komaj beta testing, kje drugje kot pa v Koreji seveda. Ima kdo občutek, kako dolgo zna trajat, da bodo zadevo odprli še za druge navadne smrtnike ter predvsem uredili prevode v angleščino?
Sem edini, ki to igro tako zelo nestrprno pričakuje? Je kdo igral Mu Online in namerava igrati tudi dvojko oz. Mu Legend?
Izvolite nekaj trailerjev oz. gamaplayev tukaj.
kr?en ::
Ponavadi to traja tam 2 leti, da predelajo in odprejo zadevo za zahodni trg (npr. ArcheAge, Black Desert).
franci0 ::
Doh.... Čeprav je to Webzen?
Misliš je kakšna možnost da zadevo samo prevedejo in se pač špila na korejskih strežnikih? Ker jaz ne morem čakat 2 leti, max 2 mesca :D
Misliš je kakšna možnost da zadevo samo prevedejo in se pač špila na korejskih strežnikih? Ker jaz ne morem čakat 2 leti, max 2 mesca :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 37928 (669) | oo7 |
» | System Shock 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12861 (3473) | oo7 |
» | SettlersOddelek: Igre | 4137 (1083) | opeter |
» | Office 2019 je tuOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 16822 (6337) | sbawe64 |
» | Neverwinter MMO (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19300 (8551) | Lizzy |