Forum » Pomoč in nasveti » Sporočilo v boot menu-ju
Sporočilo v boot menu-ju
milkafan ::
Pozdravljeni,
hočem reinštalirat windowse na enem starejšem računalniku in sem preden bi začel z novo namestitvijo v boot menu-ji dal disk check in mi je vrglo ven naslednjo sporočilo:
Zanima me če je razvidno iz tega sporočila ali je še vredno namestit nov OS ali to pomeni, da se je pokvaril trdi disk?
Lep pozdrav!
hočem reinštalirat windowse na enem starejšem računalniku in sem preden bi začel z novo namestitvijo v boot menu-ji dal disk check in mi je vrglo ven naslednjo sporočilo:
Zanima me če je razvidno iz tega sporočila ali je še vredno namestit nov OS ali to pomeni, da se je pokvaril trdi disk?
Lep pozdrav!
primomarlj ::
Poskusi ponovno namestiti OS, v kolikor ne bo šlo,(če ne bo šlo, boš hitro ugotovil :) ).. je potreba po novem disku.
FX6300B ::
drug disk oz glede da so to neki stari windowsi poglej na bolhi za kakšnim rabljenim računalnikom , če si kaj dobrega ne moreš privoščit bo tudi večina tistih za 50€ (kolikor je neka min cena novega diska) bolje kot to
May the force be with you!
blackbfm ::
ni nujno da se je pokvaril je pa vprašljiva zanesljivost takega diska.. jaz bi menjal
SeMiNeSanja ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 23770 (9870) | darkolord |
» | Pokvarjen trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 26698 (25297) | Wolfman |
» | 45 dnevni garancijski rok, ista napakaOddelek: Pomoč in nasveti | 6981 (5524) | Seljak |
» | WD MyBook mežikaOddelek: Strojna oprema | 957 (755) | Enterprise |
» | Trdi disk izdahnil - dokončno izgubljeni podatki?Oddelek: Strojna oprema | 897 (897) | grex |