» »

Grand Theft Auto VI

Grand Theft Auto VI

««
16 / 17
»»

oo7 ::

GTA 6 leaked gameplay just dropped..

https://x.com/PrimeCurrents/status/2090...

GTA VI gameplay leaks from alleged 2023

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

mtošev ::

Stari, linkal si AI slop...

mtošev je izjavil:

Stari, linkal si AI slop...

Ah K saj ne vem več kaj je res kaj ne :)

Da recimo ne postaš fake vsebine, temveč nekaj resničnega? Npr tole:
https://gofile.io/d/qW134pdk

PacificBlue ::

New leak every hour:
https://streamable.com/zv7f17

We are fine without wings.

Čez slabi dve uri - Grand Theft Auto VI: An Extended Look

https://www.netflix.com/tudum/articles/...

skumpl ::

Netflix ne dela. Škoda.

Zdaj dela :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skumpl ()

Skyman ::

Imas twitch/yt Live kjer je vse delovalo bp pa še zastonj je..

Po videnem BOLAAANO.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Gregor459 ::

4k GTA 6 Extended Look Reaction & Analysis

Stream se začne pri 44 minuti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Gregor459 ()

Ne vem če so dvignili glasnost samo za tale extended look, ampak volumen in sound mixing nasploh sta slaba. Igra izgleda prečudovito, mi pa dialogi izpadejo neorganski.

endelin ::

Boš razdevičil svojo 2k vredno nvidio z gta6?

necajev ::

Če je tale Netflixov extended look resničen, potem bo pa tole res hudooooo.
Necajev

globoko grlo ::

Sam k pride na PC bo 7090 64GB aktualna. Bom kr avto za grafo zamenu :)
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

Seljak ::

Torej boš čakal do leta 2039? :))
Hecam se;)
Jaz sploh ne gledam teh posnetkov in "leakov", ker želim doživeti čisto nedolžen izliv sreče, ko bo igra izšla 8-)
Ta euforija malce spominja na sago Star Wars. Mislim, da bodo serverji od Sonija pokleknili, ko bo igra izšla :))

MojsterX ::

upam da leaker vrže na piratske strani gta6, ker kot PC lastnik nočem čakat 10 let na PC release.

Zagotovo jo boš našel na travniku, samo igrati je ne boš mogel.
Nabavi PS pa boš lahko igral že letos.Teh slabih 600€ boš pa ja dal za konzolo.

Alcarinnn ::

Torej če prav razumem, pride Novembra 19tega 2026 SAMO za konzole? Na PS4 Pro verjetno ne bo delalo ne?

Kdaj pa je PC release? ali Online del?

MojsterX ::

Alcarinnn je izjavil:

Torej če prav razumem, pride Novembra 19tega 2026 SAMO za konzole? Na PS4 Pro verjetno ne bo delalo ne?

Kdaj pa je PC release? ali Online del?

PS4 releasa me no.

Me pa čudi kak bodo to slabotno čudo od xbox S sploh zmožmna poganjat GTA6 razen če bo resolucija 720p

Prvo vprašanje:Da
Drugo: Samo za nove konzole(PS5& Xbox X/S).
Tretje vprašanje: Proti koncu 2027/28

Zanimivo... ta delay mi dostikrat pokvari sploh željo nek špil igrat... recimo brat mi je na steamu kupil GTA V pa ga še sploh nisem igral in naložil ker je pač prišel like 2 leti skor po izidu na konzolah...

Ampak, lahko ti je žal, ker so vsi deli fantastični. Jaz bi še prvi del igral, če bi imel PS1 :)

Zmajc ::

Seljak je izjavil:

Ampak, lahko ti je žal, ker so vsi deli fantastični. Jaz bi še prvi del igral, če bi imel PS1 :)

Lahko ga igraš na PCju, ker je bil izdan za PC....

Torej GTA VI je tema bolj za konzolaše, pa še to samo PS5 itd...

DOkaj fail za tako drag špil... ROckstar bo iscer zaslužil ampak PCjaši bomo pač čakali jebiga...

Upam da vsaj ne bodo izdali ONLINE preden PC ne dobi špila

Seba22 ::

Grand Theft Auto VI (GTA 6): An Extended Look | 26 Minute Gameplay Reveal

Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

dronyx ::

Meni deluje tole kot GTA V Next Chapter.

ZiedRieke ::

dronyx je izjavil:

Meni deluje tole kot GTA V Next Chapter.

Tudi meni gameplay in grafika zaenkrat delujeta kot nekakšen DLC za GTA V. Sploh če primerjaš z RDR2 in Cyberpunkom. Bomo videli, kaj bo pokazala PC verzija, tam še vedno ostaja nekaj upanja.

PROTEINSKI ::

Pomoje bodo to portali za PC rekordno hitro. Fable 5 to spiše v nekaj urah.

Zmajc je izjavil:

Seljak je izjavil:

Lahko ga igraš na PCju, ker je bil izdan za PC....

To pa nisem vedel. Bom preveril na Steam-u :)

Predsednik11 ::

Zdaj pa čakat na PC verzijo.

ZiedRieke ::

Sem pričakoval, da bo okoli GTA 6 tukaj kar konkreten hype, ampak zgleda, da nikogar več ne zanima. Sicer razumem, da je GTA formula že precej prežvečena, ampak kaj pa ves ta Vice City vibe in nostalgija? 😄

OutOfTheBox ::

GTA 6 bo verjetno kar uspešen špil, ker je pač naslednjik petke in bodo vsi migrirali tja.

Mi je pa zanimivo iz strateškega vidika, da so se odločili sprejemati prednaročila, še preden so dejansko pokazal prvi gameplay. So se bali "kritik" in padec hypa, posledično prodaje? :)

Zgodovina sprememb…

Pokvarjena taktika, pa še vračila ne moreš narediti kot na Steamu ;(
Ampak GTA še ni razočarala ;)

Drži. Ampak trenutno razen obetavne grafike (pričakovano), še ni pokazala nič. Kot sem nekaj postov zgoraj omenil, jaz ne sprejmem nič manj kot to da lahko vsak igralec naredi svet okoli sebe popolnoma individualen, kolikor je pač to mogoče s tem kako igraš oz. interaktaš z NPC-ji.

ZiedRieke je izjavil:

Sem pričakoval, da bo okoli GTA 6 tukaj kar konkreten hype, ampak zgleda, da nikogar več ne zanima. Sicer razumem, da je GTA formula že precej prežvečena, ampak kaj pa ves ta Vice City vibe in nostalgija? 😄

Extended preview na youtube ima 17 miljonov ogledov v 5 dneh .... "nikogar več ne zanima".

Verjetno je govoril o šibkem odzivu tu, na forumu. 1, 2, 3, VC in SA smo dali čez v mladosti in so nam s svojimi svežimi mehanikami predstavljali vedno nekaj novega. Poleg absolutne svobode ter interaktivnega sveta je imel ogromen vpliv tudi izbor skladb, ki je pestril nebroj radijskih postaj.
Od štirke naprej novih mehanik ni (ali pa jih je manj), vse je eno in isto RAGE engine kobacanje z večjim poudarkom na zgodbi in dialogu.

Ali zna kdo od vas našteti 10 komadov iz GTA 4 ali pa GTA 5, brez da jih pogugla? Za VC in SA verjetno te težave ni...

4 in 5 sta bila oba masovna, to da jih nisi ti igral ne pomeni nič.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

Kretencr ::

Hoče vam samo povedat, da ste easily amused. Might be dumb idk man, enjoy the goy slop.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Zmajc ()

Hype dela čudeže. Naredi sliko drugačno kakor v resnici je.

Zgodovina sprememb…

Kretencr je izjavil:

Hoče vam samo povedat, da ste easily amused. Might be dumb idk man, enjoy the goy slop.

Easly amused je celotna svetovna populacija. Zakaj misliš da najbolj kretenske igre in filmi nosijo največ denarja?

To da ste eni nastorojeni proti franšizi/državi/whatever je vaš problem. Mase bojo igro spremenile v najdosnejšo igro vseh časov pa lahko tu pišete bilo kake traparije.

Ti si funkcionalno nepismen očitno.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Seljak ()

Kretencr je izjavil:

Glej, očitno je da te igra ne zanima. Tukaj pišeš neke smeti in žališ. Če nimaš kaj pametnega za dodat spizdi s teme.

endelin ::

Komaj čakam da se usedem v Lambota in si prižgem Kim Wilde Grestest hit Kids in america in se zapeljem po Vice Cityu8-)

Zmajc je izjavil:

Kretencr je izjavil:

Glej, očitno je da te igra ne zanima. Tukaj pišeš neke smeti in žališ. Če nimaš kaj pametnega za dodat spizdi s teme.

Me zanima imam pa tudi pravico kaj povedat čez slop, ki je koštal 2 miljardi. :)) Pa 2x preberi, da boš razumel.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Zmajc ()

Tvoje ime pove vse.

Uspeh GTA V je odličen pokazatelj tega, kako sta kapitalizem in neskončna gonja za dobičkom skazila nekoč prijetno sfero računalniških iger. Pa niso krivec samo mikrotransakcije ter pripravljenost slehernika, da skešira 10€ za nek avto - ogromen faktor je tudi to, da dejanskih inovacij ni več - vse je samo sequel na sequel ter remaster na remaster.
Zelo redko dobimo kakšen Baldur's Gate 3 ali pa Disco Elysium - igre, ki se jih splača preigrati in imajo zanimive mehanike.

mtošev je izjavil:

Uspeh GTA V je odličen pokazatelj tega, kako sta kapitalizem in neskončna gonja za dobičkom skazila nekoč prijetno sfero računalniških iger. Pa niso krivec samo mikrotransakcije ter pripravljenost slehernika, da skešira 10€ za nek avto - ogromen faktor je tudi to, da dejanskih inovacij ni več - vse je samo sequel na sequel ter remaster na remaster.
Zelo redko dobimo kakšen Baldur's Gate 3 ali pa Disco Elysium - igre, ki se jih splača preigrati in imajo zanimive mehanike.

Inovativnih iger je ogromno, več kot kadarskoli prej, ampak veliki studiji so postali big biznis, kjer se vlaga stotine miljonov v proizvod in kjer kapital podpre samo preverjene formule.

Če hočeš najti inovativne igre boš mogel iskat v AA in indie segmentu.

ZiedRieke je izjavil:

Morda bi bilo več hypa če bi bil release tudi za PC?

mtošev je izjavil:

Ja to pa drži, danes sem ravno zalaufal prvič po dolgem času na sveže nameščen Red Alert 2...

In kako izgleda kot da je bil Westwood PONOSEN na ta špil, ko na začetku lepo napiše Westwood PROUDLY PRESENTS... tega zanosa danes več ni

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Alcarinnn ()

Izi ::

Mislim da povprečen Slo-Techovec ni ciljna skupina za ta tip igre. Kot so ga zelo dobro označili pri Jokerju gre za simulacijo Čefurja.
Mene osebno GTA nič posebej ne vleče. GTA 5 sploh nisem kupil in sem ga preigral šele ko sem ga dobil zastonj na Epic Games. Je v redu igra ampak nič revolucionarnega kot na primer kakšen RDR2, Witcher 3, Subnautica in podobne legende.

Ja če igro igraš 10 let po izidu ni glih "revolucionarna", leta 2028 tudi RDR2 ne bo izgledal revolucionarno...

Osebno nisem neh hud fan serije a ne dvomim da bo next level, še posebej PC verzija ko nekrat pride.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Zmajc ()

ZveeZ ::

Jz jo bom verjetno preigral takrat, ko jo bodo lahko poganjali prenosniki brez dGPU ;)
Ce bo sploh izsla za PC..
««
16 / 17
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTA VI bo stal 80 dolarjev (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
586004 (1188) Magic1
»

Red Dead Redemption 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
508564 (1073) Lojze1
»

Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2390590421 (157037) Kayzon

Grand Theft Auto 6

63104 (2793) ahac

Več podobnih tem