Forum » Igre » Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI

endelin ::
Ne se slepiti. Gta 6 open world bo še eno stopničko više do sedaj videnega. Toliko milijard se nekje pozna. ;)
skumpl ::
Jaz upam, da bo GTA 6 story mode kaj daljši. Petko sem preigral v treh dneh in se je od takrat nisem več dotaknil.
oo7 ::
Kurzweil ::
Veliko res razn oo7 k bo gledal GTA na novicah.![]()
Ne vem ali se mi splača samo za GTA 6 kupiti PS5 ali pa počakati leto ali dve za PC.
Sicer so mi konzole groza (recimo fps in overall grafika), ampak glede na to, kako gredo cene RAMov, SSD/nVMe diskov, grafičnih in da bo port rabil še kakšno leto po releasu na PS5, bi rekel, da PS5... vsekakor pa ne biti takšen pajac, da boš že sedaj kupoval, kot recimo Toše, naredijo še en postopne releasa in boš imel že 2 generaciji staro kartico
Meizu ::
Ne se slepiti. Gta 6 open world bo še eno stopničko više do sedaj videnega. Toliko milijard se nekje pozna. ;)
Smo isto govorili tudi za Bethesdo pa vemo kaj se je z njimi zgodilo. Pa Blizzard je bil tudi nedotakljiv svoje čase. Vse miljarde danes ne pomenijo nič, dokler ne dobimo stvar v roke in stestiramo. Pa brez early access alpha stage steam razprodaje.
Ne vem ali se mi splača samo za GTA 6 kupiti PS5
Če si navajen na miš in tipkovnico in ti je to lajf, potem boš s konzolami hitro šel na wc driskat. Ga imam doma (PS5) in razen tekken in še parih podobnih jajc se ne taknem tistega đojstika da ga jebeš. :)
Sicer so mi konzole groza (recimo fps in overall grafika), ampak glede na to, kako gredo cene RAMov, SSD/nVMe diskov, grafičnih in da bo port rabil še kakšno leto po releasu na PS5, bi rekel, da PS5
Ko bodo vse konzolaške igre univerzalno podpirale miš in tipkovnico na PS5 ali primerljivi platformi, potem smo zmagali. Do takrat bo pa đojstik primeren samo za simulacije padalstva in igranje tenisa v handicap modu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
Veliko res razn oo7 k bo gledal GTA na novicah.![]()
Ne vem ali se mi splača samo za GTA 6 kupiti PS5 ali pa počakati leto ali dve za PC.
Sicer so mi konzole groza (recimo fps in overall grafika), ampak glede na to, kako gredo cene RAMov, SSD/nVMe diskov, grafičnih in da bo port rabil še kakšno leto po releasu na PS5, bi rekel, da PS5... vsekakor pa ne biti takšen pajac, da boš že sedaj kupoval, kot recimo Toše, naredijo še en postopne releasa in boš imel že 2 generaciji staro kartico![]()
Sem imel Ps3 in Ps4 in grafika je bila dobra. Ampak na PS3 in Ps4 so bile vsaj dobre ekskluzive na PS5 jih ni.
Raje imam Pc zato, ker mi bolj odgovarjata miš in tipkovnica sploh za FPS igre. Dobro za Dark souls in Elden Ring sem uporabljal gamepad in za podobne igre samo, da ni streljanja.
Računalnik menjam na več let. Tega katerega imam sedaj sem kupil 2020 imam RTX 3060 TI in dela zaenkrat brez težav sem zadovoljen. Prejšnjega pa sem kupil 2014 imel notri GTX 970.
Ko zamenjam zamenjam celega.
Raje imam Pc zato, ker mi bolj odgovarjata miš in tipkovnica sploh za FPS igre.
Pozabi na konzole ker če si navajen na miš je igranje s tistimi štangami kot bi z levo roko poskušal pisat 60 besed na minuto.
Če si navajen na miš in tipkovnico in ti je to lajf, potem boš s konzolami hitro šel na wc driskat. Ga imam doma (PS5) in razen tekken in še parih podobnih jajc se ne taknem tistega đojstika da ga jebeš. :
GTA V sem preigral prvo na Ps3 nato kasneje še na PCju Steam. Možno, da bo s GTA 6 enako ampak bom probal počakagti na Pc verzijo ampak kot pravim PROBAL :)
Na PS5 ni bilo še zaenkrat take igre ekskluzive, da bi kupil konzolo vse kar je dobrega je tudi na PCju.
Raje imam Pc zato, ker mi bolj odgovarjata miš in tipkovnica sploh za FPS igre.
Pozabi na konzole ker če si navajen na miš je igranje s tistimi štangami kot bi z levo roko poskušal pisat 60 besed na minuto.
Imaš prav. Ampak GTA 6 bo kar težka za počakat :)
Na gamepadu mi je najbolje igrati igre tipa Elden ring in Dark Souls.
Uncharted in podobne kjer moraš streljati imam že raje miš in tipkovnico. In ja taka je tudi GTA.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Eh pa sej GTA V smo tudi čakali sto let na PCju. Malo je bebasto ja, da dajejo toliko povdarka na konzole. Ampak kaj čmo.
Eh pa sej GTA V smo tudi čakali sto let na PCju. Malo je bebasto ja, da dajejo toliko povdarka na konzole. Ampak kaj čmo.
Ja dajejo prednost konzolam včeraj pa šef Take-Two kateri ima v lasti Rockstar - According to Take-Two Interactive's CEO, PC, not consoles, is the future of the game industry.
Pa razumi če moreš :)
Enaplusdva ::
Gta 6 bo najbrž najdražja igra kar so jih naredili. Preko miljarde dolarjev ampak to bodo pokrili v 1 tednu.
Gregor459 ::
Now, all eyes are on GTA 6, rumored to be the most expensive video game ever made with a budget of around $1 billion - $2 billion
Gregor459 ::
If You're Buying a PS5 Pro for GTA 6, You Shouldn't Wait for 2026 https://gamerant.com/gta-6-ps5-pro-blac...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Red Dead Redemption 3Oddelek: Igre | 5599 (2594) | Luckyoo |
| » | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 486566 (53182) | Kayzon |
| » | Britanci vse bolj naklonjeni združitvi Microsofta in Activision BlizzardaOddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4286 (3554) | Horzen |
| ⊘ | Grand Theft Auto 6Oddelek: Igre | 2508 (2197) | ahac |