Forum » Igre » Grand Theft Auto VI
Grand Theft Auto VI

Horas ::
Bomo vidli kako bo, vsekakor bo igra en velik WOKE fest, vsi ključni ljudje so šli od Rockstar-a razen enega
this. from gangsters to gaysters
9900+b360, 32gb 2666mhz, rx 6800, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb +2x12tb
mtošev ::
Ah, spet anti-woke crowd s pisalom v rokah.
Dan Houser in Leslie Benzies nista zaslužna za vse, kar je bilo dobrega v prejšnjih GTAjih. Ena sama oseba ali ista ekipa ne naredi igre kar magično dobre (Mind's Eye, Outer Worlds (2), Deus Ex: IW...)
Zavedati se je treba tudi tega, da je od zadnjega GTA releasa že 13 let - kolikokrat ste vi v tem času menjali službo?
Dan Houser in Leslie Benzies nista zaslužna za vse, kar je bilo dobrega v prejšnjih GTAjih. Ena sama oseba ali ista ekipa ne naredi igre kar magično dobre (Mind's Eye, Outer Worlds (2), Deus Ex: IW...)
Zavedati se je treba tudi tega, da je od zadnjega GTA releasa že 13 let - kolikokrat ste vi v tem času menjali službo?
oo7 ::
Kot kaže bo navadna verzija igre GTA 6 80$ in ultimate verzija 100$.
Igra ne bo izšla na fizičnih diskih (DVD, Blu-ray), ampak bo na voljo izključno v digitalni obliki (download).
Igra ne bo izšla na fizičnih diskih (DVD, Blu-ray), ampak bo na voljo izključno v digitalni obliki (download).
mtošev ::
Raje linkaj do spletne strani, zakaj bi slike gledal v videu...
https://www.rockstargames.com/VI/media/...
https://www.rockstargames.com/VI/media/...
Seljak ::
80€ ni ugodno, je pa,kot sem predvideval enaka cena, kot za ostale "premijske" igre.
Torej jutri je dan, ko bom prvič v življenju prednaročil igro
Vem, tudi meni se zdi idiotsko, ampak jebi ga, 1x moram poskusit
Torej jutri je dan, ko bom prvič v življenju prednaročil igro

mtosev ::
PC
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Boste vsi igrali na konzolah ali je kakšen tak kot jst, ko bom počakal na PC ?
Jaz sem vse dele GTA igral na PC-ju kot prav tako na PS konzolah. Vse od leta 97 dalje...za to bom tudi sedaj nabavil obe različici. Na PC-ju bo seveda izkušnja dosti boljša, že zaradi grafičnega izgleda.
GTA V sem prvo na PS3 preigral pa potem prodal. Nato sem preigral še na PCju Steam.
GTA 6 bom pa preigral samo na PC-ju. Malo bo težko čakat, ampak saj bo sigurno kaj drugega za igrat ta čas.
GTA 6 bom pa preigral samo na PC-ju. Malo bo težko čakat, ampak saj bo sigurno kaj drugega za igrat ta čas.
Me zanima, če je še katera druga igra zamenjala 3 različne generacije konzol, kot je to uspelo GTA? Res pa je, da so na trojki že ugasnili serverje za online igranje.
Polda ::
Če bo PS6 in novi Xbox izšel prej kot Elders Scorls 6 potem bo verjetno Skyrim še na next gen konzolah.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Red Dead Redemption 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 8113 (622) | Lojze1 |
| » | Grand Theft Auto V (strani: 1 2 3 4 … 45 46 47 48 )Oddelek: Igre | 583148 (149764) | Kayzon |
| ⊘ | Grand Theft Auto 6Oddelek: Igre | 2978 (2667) | ahac |