Forum » Pomoč in nasveti » HP 8560p - problem
HP 8560p - problem
_dark side_ ::
Pozdrav,
Imam prenosni računalnik HP 8560p edina zadeva, ki me moti in jo nikakor ne morem odpraviti je, da se večkrat zgodi, ko računalnik prižgem iz sleep moda se mi ne odziva miška na touchPadu. Tipkovnica pa mi takrat deluje normalno in lahko potem naredim ponovni zagon računalnika. Probal sem že vse mogoče driverje vendar nič od tega ni rešilo problema. Je mogoče imel že kdo od vas podoben problem, oziroma kdo ve kako bi to rešil ?
Lep pozdrav,
Imam prenosni računalnik HP 8560p edina zadeva, ki me moti in jo nikakor ne morem odpraviti je, da se večkrat zgodi, ko računalnik prižgem iz sleep moda se mi ne odziva miška na touchPadu. Tipkovnica pa mi takrat deluje normalno in lahko potem naredim ponovni zagon računalnika. Probal sem že vse mogoče driverje vendar nič od tega ni rešilo problema. Je mogoče imel že kdo od vas podoben problem, oziroma kdo ve kako bi to rešil ?
Lep pozdrav,
_dark side_ ::
Sem updateal bios in sedaj zgleda ok. Upam, da bo tako ostalo, ker drugače sem z računalnikom res zadovoljen.
Hvala za pomoč
Hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Windows 10 ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 3203 (1805) | dzinks63 |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2463 (1710) | btzajla |
» | Nov sistem - racunalnik se ne zazeneOddelek: Pomoč in nasveti | 1390 (1212) | mat5 |
» | Notebook se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 2105 (1879) | [febo] |
» | ko zmanjka toka in spet pride, moja kišta pa se vklopi!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1677 (1452) | andper |