Forum » Mobilne tehnologije » Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
anelis nim ::
Pozdravljeni.
Nekaj mesecev nazaj sem iz Anglije naročila mobilc (1 leto star), kateri je delal perfektno. Uporabljala sem ga za surfanje po spletu in ne kot telefon. Uporabljala sem ga občasno samo kakšna 2 meseca, zdaj pa ga dober mesec nisem rabila. Par dni nazaj sem ga hotela napolnit, pa sploh ne reagira. :(((( Nobenega znaka življenja ne kaže. Nazadnje, ko sem ga rabila, je delal super, brez problema.
Se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala za odgovore.
Nekaj mesecev nazaj sem iz Anglije naročila mobilc (1 leto star), kateri je delal perfektno. Uporabljala sem ga za surfanje po spletu in ne kot telefon. Uporabljala sem ga občasno samo kakšna 2 meseca, zdaj pa ga dober mesec nisem rabila. Par dni nazaj sem ga hotela napolnit, pa sploh ne reagira. :(((( Nobenega znaka življenja ne kaže. Nazadnje, ko sem ga rabila, je delal super, brez problema.
Se komu sanja, kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala za odgovore.
na nekem drugem forumu mi je nekdo odgovoril, da je treba pametne telefone stalno posodabljat, če ne da crknejo.
a je to res?
a je to res?
Robertos664 ::
Kake vse čuješ tu :)
Si ga probala dalj časa pustit na napajanju. Po dolgi neuporabi rabi včasin malo dalje..
Si ga probala dalj časa pustit na napajanju. Po dolgi neuporabi rabi včasin malo dalje..
nisem. oziroma sem ga malo več časa kot ponavadi. ga bom pustila (na napajanju), dokler se ne prižge. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15430 (2200) | sh00ter92 |
» | nizke temperature škodijo LCD TV?Oddelek: Zvok in slika | 1866 (1578) | jklč |
» | Je baterija fuč?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2206 (1911) | GummyBear |
» | Računalnik se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 4431 (4184) | hudychk |
» | prenosni računalnik hp 6715b TL-60 se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 4374 (4064) | tomaz- |