Forum » Mobilne tehnologije » Dual sim android telefon (ranga S3)
Dual sim android telefon (ranga S3)
themix ::
Zanima me telefon ranga s3, ki pa bi imel opcijo dveh sim kartic na katerih sem vedno dosegljiv in lahko iz njiju tudi kličem.
V preteklosti mi je najbolj potegnil Samsung ali pa LG, možne pa so tudi druge znamke.
Kaj v navedenem rangu priporočate?
V preteklosti mi je najbolj potegnil Samsung ali pa LG, možne pa so tudi druge znamke.
Kaj v navedenem rangu priporočate?
Kaj pa Prestigio 5044? Ima kdo izkušnje z njim?
Predvsem me zanima če se hitro poveže gps in če hitro zmanjka prostora za aplikacije?
Predvsem me zanima če se hitro poveže gps in če hitro zmanjka prostora za aplikacije?
zee ::
Se en glas za Xiaomi Redmi 2.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
hojnikb ::
Kaj pa Prestigio 5044? Ima kdo izkušnje z njim?
prste stran od prestigio
#brezpodpisa
red_baron ::
Kupi xiaomi telefone na :
Xiaomishop.com.
Iz italije pride v dveh dneh iz nemčije pa cca. 6dni.
Xiaomishop.com.
Iz italije pride v dveh dneh iz nemčije pa cca. 6dni.
Pesimist ::
ne kupuj teh kitajcev ki se v eu ne prodajajo ce nočeš bit brez signala.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: zee ()
zee ::
S Xiaomijem v EU dejansko ni tezav. Izjema je LTE, ki ga podpirajo zgolj novejsi aparati.
zee
Motorola Moto G ima samo eno sim?
Z neuveljavljenimi znamkami nimam preveč dobrih izkušenj, ampak Prestigio naj bi se že nekoliko unesel.
Z neuveljavljenimi znamkami nimam preveč dobrih izkušenj, ampak Prestigio naj bi se že nekoliko unesel.
carota ::
fosil ::
Tako nova kot stara Moto G je v dveh verzijah, z eno ali dvema sim.
Če hočeš dve sim, moraš vzet verzijo z dual sim.
Če hočeš dve sim, moraš vzet verzijo z dual sim.
Tako je!
Mogoče kdo ve koliko prostora je namenjenega za aplikacije v Moto G 2014?
Je zadosten ali hitro zmanjka?
carota ::
Problem je v tem, da veliko aplikacij ne moreš prestavljati in se hitro zapolni.
Sem pa malo gledal po forumih in izgleda, da je kar dosti prostora.
Sem pa malo gledal po forumih in izgleda, da je kar dosti prostora.
;-) ::
imam cat b15 za delo na terenu, zaenkrat se je obnesel vedno ok, tudi ko je padel v ribnik in čakal na dnu celi dan.
SmeskoSnezak ::
imam cat b15 za delo na terenu, zaenkrat se je obnesel vedno ok, tudi ko je padel v ribnik in čakal na dnu celi dan.
Ga ima par mojih kolegov, ko delajo v gradbenistvu ali pa lesarski industriji, definitivno dober nakup, da. Zgornji Acer E3 pa je isti rang kot S3, ceprav mene ni preprical, saj nima zamenljive baterije:
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id...
@ Pusti soncu v srce... @
Mavrik ::
Mogoče kdo ve koliko prostora je namenjenega za aplikacije v Moto G 2014?
Moto G 2014 pride z 8GB internega spomina, ki je razen dela za OS v celoti na voljo za aplikacije in njihove podatke. Torej imaš cca. 6GB placa za aplikacije + podatke, kar je načeloma dovolj če nimaš veliko iger.
The truth is rarely pure and never simple.
kupil sem Acer e700 in je daleč nad pričakovanji:
-tri SIM kartice (potrebujem samo dve, ampak vseeno...)
-16Gb internega spomina - dovolj za vse igre aplikacije itd. ki se jih spomniš (ni omejena partiticija)
-baterija je po treh dneh na 40%, pa je ves čas na dveh omrežjih, prižgan WiFi, internet, občasno bluetooth, vmes cca. 2-3 ure GPS, surfanje, glasba in youtube - sploh mi ni jasno kako še vedno ne zmanjka. že 5 let nisem imel take življenske dobe :)
-ostale specifikacije na nivoju oz. boljše (velikost zaslona) od S3, razen UI, kjer Samsung zmaga
priporočam, če bo kdo kupoval duo ali triple SIM telefon!
-tri SIM kartice (potrebujem samo dve, ampak vseeno...)
-16Gb internega spomina - dovolj za vse igre aplikacije itd. ki se jih spomniš (ni omejena partiticija)
-baterija je po treh dneh na 40%, pa je ves čas na dveh omrežjih, prižgan WiFi, internet, občasno bluetooth, vmes cca. 2-3 ure GPS, surfanje, glasba in youtube - sploh mi ni jasno kako še vedno ne zmanjka. že 5 let nisem imel take življenske dobe :)
-ostale specifikacije na nivoju oz. boljše (velikost zaslona) od S3, razen UI, kjer Samsung zmaga
priporočam, če bo kdo kupoval duo ali triple SIM telefon!
Glede na to, da smo lani ta cas debatirali v tej temi, bi jo rad obudil, ker iscem nov telefon, ki bi bil duo. Pa ne vem, kaj izbrati.
Gledam, da je zunaj nov Samsung Galaxy S7, sam hudic stane >700eur.
Pol prejsni Galax S5 Duos iz leta 2014 je se vedno nad >400eur.
Za OnePlus X ne vem, kaksna je cena in kje bi ga lahk kupil.
Prek luze sem nasel res lustna modela X3 in X10 od podjetja LAVA, ki sem ga omenjal v eni drugi temi.
Navdusil me je tudi Huawei s modeloma P8lite in Honor 5x.
In kot zadnji mi je zelo vsecen Acer Liquid E2 duo, ki ga dobis prek amazona ze za 70EUR.
Rad bi res kupil neko kvaliteto, ki me ne bi pustila na cedilu s tem da ne rabim zapravit vec kot pol place.
Najbolj pomembno je da dela super hitro, long lasting baterija in da ima dober ppi/zaslon. Vsak ekstra feature kot dust proof, nfc, lte so definitivno dobrodosli bonboncki. Vsec bi mi tud bilo, ce se da lazje nadgrajevati android OS. Mnenja? Rad bi telefon nabavil cimprej in to prek amazona, ker mi je tak najlazje.
Gledam, da je zunaj nov Samsung Galaxy S7, sam hudic stane >700eur.
Pol prejsni Galax S5 Duos iz leta 2014 je se vedno nad >400eur.
Prek luze sem nasel res lustna modela X3 in X10 od podjetja LAVA, ki sem ga omenjal v eni drugi temi.
Navdusil me je tudi Huawei s modeloma P8lite in Honor 5x.
In kot zadnji mi je zelo vsecen Acer Liquid E2 duo, ki ga dobis prek amazona ze za 70EUR.
Rad bi res kupil neko kvaliteto, ki me ne bi pustila na cedilu s tem da ne rabim zapravit vec kot pol place.
Najbolj pomembno je da dela super hitro, long lasting baterija in da ima dober ppi/zaslon. Vsak ekstra feature kot dust proof, nfc, lte so definitivno dobrodosli bonboncki. Vsec bi mi tud bilo, ce se da lazje nadgrajevati android OS. Mnenja? Rad bi telefon nabavil cimprej in to prek amazona, ker mi je tak najlazje.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SmeskoSnezak ()
blackbfm ::
pretigio daje zmazek od zmazka software gor
Mel sem enga za 200e v roki pa sploh ni bil slab, kar se swja tice kot nek stock android, clean zadeva. Zbodla me je samo reklama ob bootu kot nek cenen popup, tega nikjer drugje nism vidu.
PandaFlow2 ::
SmeskoSnezak je izjavil:
https://oneplus.net/si/x
PandaFlow2 je izjavil:
SmeskoSnezak je izjavil:
https://oneplus.net/si/x
Hvala, kako pa naj razumem, da ne sprejme microSD + dve SIM?
Vidim tole:
Storage: 16GB eMMC v5.0
(Expandable storage up to 128GB)
In kaksno mnenje imate o tem telefonu?
Namrec, ta bi bil potem skoraj best buy, ce prav primerjam :)
Zgodovina sprememb…
Samson ::
Ima moznost ali 2 sim kartic, ali pa eno sim kartico in eno sd kartico. Vse napisano ze.
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
Heh. Prebrano je bilo kot kao da ne razumes...ali pa sem napacno predstavo dobil.
Mene bolj zanimajo mnenja o teh telefonih, pa kateri bi bil the best best buy :D
Od kamere, baterije do zmogljivosti. :)
Od kamere, baterije do zmogljivosti. :)
Ce nisi ravno novi na forumu....potem ves da je ze napisano vse kar zelis vedet o tem v temu doloceni temi...
Ce nisi ravno novi na forumu....potem ves da je ze napisano vse kar zelis vedet o tem v temu doloceni temi...
Specifikacije vem, mene zanimajo mnenja uporabnikov, ki ze imajo te telefone. d000h :P Sploh pa dvomim, da so primerjali tocno te modele. Zato je bolje vprasati.
Torej, je kdo, ki lahk rece kaksno o OnePlus x, Samsung S5 Duos in Huawei Honor X5, P8Lite in mogoce Acer Liquid E2 Duo?
Ce sn prav razumel, je OnePlus X najbolj nov od teh, saj je na trgu od Novembra 2015? Ampak, a je temu primerno boljsi?
Zgodovina sprememb…
O OnePlus X res nisem vedel dosti, ampak sem se spravil brati mal forume pa to, pa ocitno niso sploh tak dobri, kot so jih sprva opevali. Tak da gledam sedaj proti Huawei, Samsung, Acerju in Lava.
Bi lahko prosil da doda kdo kak nasvet? Samsungi se mi zdijo kar dragi. S5 Duos (400e), S6 D (600eu), S7 (700eur).
Sem kar zmeden in ne vem, kateri telefon bi bil najboljsa izbira. Ima kdo katerega od teh zgoraj nastetih telefonov?
LP
Snezko:D
Sem kar zmeden in ne vem, kateri telefon bi bil najboljsa izbira. Ima kdo katerega od teh zgoraj nastetih telefonov?
LP
Snezko:D
Nobenega komentarja.... a si nobeden ne lasti kaksen tak telefon?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oneplus X (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 105694 (42679) | cryptozaver |
» | OnePlus predstavil Šestico (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 19303 (12953) | Nesta |
» | Pomoč pri nakupu kitajskega mobilnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 6346 (6075) | traktor |
» | Telefon z dvema SIM karticama (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13409 (11949) | radmannsdorf |