Forum » Pomoč in nasveti » Piskanje med klicem?
Piskanje med klicem?
VVGH ::
Vem da tema glih ne paše sem not, ampak vseeno. Že trikrat v dveh mesecih se mi je zgodilo, da nama je obema s kolegom med klicem na mobitelu nekje štiri krat zapiskalo. Kot da bi sogovornik pritiskal na tipkovnico. Vendar se nobeden od naju ni niti dotaknil ekrana. Kaj bi to lahko bilo? Vsi govorijo o nekih prisluškovalcih, ima kaj veze s tem? Ali kaj s frekvencami? Danes nama je dvakrat zapiskalo in zna biti kar strašljivo:) tako da, če kdo ve kaj o tem?
Highlag ::
Še en klic? Sicer pa lahko tipke pritiskaš tudi tako, da telefon prisloniš na uho. Sem tudi tak talent, da mi uspe med pogovorom upravljat telefon z uhljem (z različnimi učinki)....
Never trust a computer you can't throw out a window
Apple ::
Enako se dogaja, če se pogovarjam s kom, ki je na T-2. Pa se prav tako noben ne dotakne tipkovnice... Z ostalimi nimam težav.
LP, Apple
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prisluškovalna orodja v podatkovnih kablihOddelek: Novice / Varnost | 7822 (5883) | feryz |
» | laptop piskanjeOddelek: Strojna oprema | 1591 (1330) | zero_max |
» | TELEKOM prisluhi med telefoniOddelek: Mobilne tehnologije | 4700 (3622) | Izaso |
⊘ | Odvzem šolske urbane (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 10649 (8057) | solatko |
» | Izšel Galaxy S3, dobavljiv konec meseca (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 50338 (40737) | smash |