Forum » Pomoč in nasveti » Formatiranje
Formatiranje
JeanLuc ::
Zdravo vsem. Kolega je imel neke težave z WIN 7 in se je odločil da jih bo na novo naložil kar mu pa ni ratalo :). Naložil je nove winse na drugo particijo in tako ima dvoje winse na dveh particijah. Zanima me ali je varno če greš v winse na particiji D: (na novo naloženi) in formatiraš particijo C. (stari Windowsi) ali bo vse skupaj šlo k hudiču?
Saj jaz bi vse skupaj zbrisal in na novo ištaliral windowse ampak ko grem in bootam z cdja mi tam ko bi mi moglo pokazak opcijo kjer lahko delaš particije napiše naslednje "Stop 0x000000A5 the ACPI BIOS in the system is not fully compliant with the ACPI specification".
Hvala za vse odgovore in nasvete.
Saj jaz bi vse skupaj zbrisal in na novo ištaliral windowse ampak ko grem in bootam z cdja mi tam ko bi mi moglo pokazak opcijo kjer lahko delaš particije napiše naslednje "Stop 0x000000A5 the ACPI BIOS in the system is not fully compliant with the ACPI specification".
Hvala za vse odgovore in nasvete.
JeanLuc ::
Evo zbrisal in zadeva deluje. Zdj še samo neverjetno visok račun(pivo) izstavim pa bo :)
Hvala lepa za pomoč.
Hvala lepa za pomoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: JeanLuc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ideje - kaj je narobe s tem računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1302 (825) | m0LN4r |
» | winsi ne prepoznajo več zunanjega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2195 (2066) | klemen1 |
» | Brisanje WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1348 (1099) | StratOS |
» | Nč več ne dela po inštalaciji win2k+želim serverOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (858) | @ljash |
» | NTFS dostopOddelek: Operacijski sistemi | 2348 (1851) | ToniT |