» »

Internet Explorer - dobil bom živčni zlom!!!

Internet Explorer - dobil bom živčni zlom!!!

Maxtor ::

Imam naslednjo težavo. Nenormalno velikokrat mi Windowsi med browzanjem izpišejo naslednjo sporočilo, ki mi para živce:

Application popup: IEXPLORE.EXE - Application Error : The instruction at "0x051fa35e" referenced memory at "0x051fa35e". The memory could not be "read".

Click on OK to terminate the program

Kako se naj teh sporočil znebim? Naj omenim še, da vse ostalo deluje normalno, nobenmih napak, edino ko sem na netu, dogaja pa se to kake tri tedne. OS je W2K SP3, IE 5 z vsemi popravki. Dogajalo se je to tudi pred popravki, tako da ne vem.

Skratka prosim kakršnokoli poametno idejo.

LP

matter ::

Hehe verjetno si pričakoval odgovor ampak vseeno:

Uporabljaj Mozilla (Firebird) ali Opera.

Bom potegnil dol in probal, vendar me vseeno zanima zakaj so se začele pojavljati te napake.

Han ::

Naloži IE 6.0 SP1 + June 2003 Cumulative Patch. Bolj verjetno pa imaš defekten RAM.

BigFoot ::

Ma ja, z neta si potegni en drug brskalnik. IE je šodr.
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12

Azrael ::

Naloži vsaj IE5.5, 5.0 je zelo hroščat. Pri meni se 5.5 še ni sesul (tok, tok), 5.0 pa kar naprej, še največkrat na ST med pisanjem odgovorov.

Lp, Azrael
Nekoč je bil Slo-tech.

Boky ::

Tudi jaz mislim, da jenekaj narobe z harverom. Za tetiranje memorijo pozeni prime 95 (torture test) in ga pusti laufat pa ur.

WarMaker ::

Jaz sem tudi imel podobne probleme! Najlažji način se znebit tega (tako sem jaz nareu) sformatiraš disk in potem vse spet naložiš! Nikoli več mi ni delalo teh problemov! Zdej imam Xpje in dela vse uredu! Prej, ko sem imel 98 me je tako z+++++++l IE!:D

BLaCkEnED ::

Da nebom odpiru nove teme napisem kar sem.
Kaj je narobe, da ko kliknem na "back" gumb mi na gre na prejsno stran, v status baru mi napise connecting to 127.0.0.1 in ostane na isti strani, kdaj morm tud po 3x in vec kliknit na gumb da gre na prejsno stran, kar me dela zivcnega ;(

Tako, rešil sem problem in naložil Mozillo. Sedaj me zanima, če obstaja kaj takega za Mozillo, kot je DAP za IE?

lopov ::

DAP --> Download Accelerator?

Poglej v nastavitvah, vsak spodoben program te vrste ima moznost "lovljenja" klikov tudi za Opero in Mozillo. Sam ga ne uporabljam, a sem skoraj preprican, da je mozno nastaviti.

largie ::

jaz uporabljam StarDownloader, sicer nima vseh naprednih funkcij GetRighta, ampak meni čisto zadostuje

Hvala za link. STAR DOWNLOADER je svetovni program.

Še eno vprašanje. Kako bi naredil, da bi se mi MSN messneger avtomatsko povezal, ko odprem mozillo?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaiteri browser v windows 95?

Oddelek: Programska oprema
5915 (821) Azrael
»

Kateri Popup filter ????

Oddelek: Omrežja in internet
181645 (1381) Cokolesnik
»