Forum » Pomoč in nasveti » Na začetku mi gre računalnik v bios
Na začetku mi gre računalnik v bios
alese ::
Ko računalnik prižgem se prikaže american megatrends bios, nekaj zapiska, pa ne pritiskam nobene tipke ne nič, kar sam od sebe, zaenkrat gre potem lepo ven, pač pritisnem tipko pa escape tipko in izhod . Kaj bi to lahko bilo.hvala
fosil ::
Lahko je crknila baterija in medtem ko je ugasnjen pozabi nastavitve in zato potem zajamra ob vklopu.
Tako je!
fx hvala za odgovor in vsem drugim tudi, ni tako kot si priložil sliko, vedno mi to ne naredi, danes mi ni, ko bo drugič bom slikal in sliko priložil, mi je pa že večkrat bilo nekaj v stiku pa teh usb priključkih pa reset hdd, tako da sem ta kabelček kar izklopil iz plate.
Tole mi napiše sata 6g 2 wdc wd2500ks-00mjbo s.m.a.r.t status bad, backup and replace press f1 to run setup
OvCa77 ::
disk zamenjaj, kupi en ssd in bo rešeno
Laptop: Probook 440 G3 | i5-6200U | 12GB DDR3L | SSD Plus 240GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Desktop: Ryzen 1600X | Gigabyte AX370 K3 | 8GB DDR4 | MX100 256GB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: OvCa77 ()
FX6300B ::
težave z diskom ja , dokler še lahko si nekam shrani podatke, in kupi ali ssd ali pa hdd .
BTW folk kaj dve tretinji ljudi sploh ne prebere, tisto sliko sem JAZ prilepil da sem ga prašal če izgleda izpis nekako tako in je ni prilepil on
aja če boš rabil pač da te nebo spustil naprej pritisneš F1 pa potem esc pa potrdiš z y, potem bi se mogel bootat v sistem
BTW folk kaj dve tretinji ljudi sploh ne prebere, tisto sliko sem JAZ prilepil da sem ga prašal če izgleda izpis nekako tako in je ni prilepil on
aja če boš rabil pač da te nebo spustil naprej pritisneš F1 pa potem esc pa potrdiš z y, potem bi se mogel bootat v sistem
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
hvala, bom presnell podatke, saj to ni glavni disk s sistemom imam tri diske, tudi ssd.hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440886 (6567) | jedateruk |
» | Rufus (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5830 (3757) | Han |
» | Windows ob zagonu dela zelo počasi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8114 (7086) | oo7 |
» | Kako izboljšam delovanje računalnika? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6450 (4730) | alexz |
» | Črn zaslon ob prižigu računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2470 (1717) | btzajla |