Forum » Pomoč in nasveti » Spletna stran reklame, nagradna igra Pomoč
Spletna stran reklame, nagradna igra Pomoč
pSP 3004 ::
Zdravo
Zanima me ali je mogoče odstraniti oz. prispeti do željene strani ne da bi vpisal svojo tel. številko. Če poznate oz. je kaksen video, opis, kako bi to blokiral in prisel do zadeve.
Tako se pojavi izbereš eno povezavo in te posreduje do druge kjer "vpišeš tel št.". Ali lahko to odstranim ?. Hvala za Vašo Pomoč in čas. Lep dan želim
Vaša priložnost za zmago Apple iPhone 6!
IQ-Test! Preverite svoj IQ in tekmujte s prijatelji!
Priložnost za zmago novega Samsung Galaxy S6
Zanima me ali je mogoče odstraniti oz. prispeti do željene strani ne da bi vpisal svojo tel. številko. Če poznate oz. je kaksen video, opis, kako bi to blokiral in prisel do zadeve.
Tako se pojavi izbereš eno povezavo in te posreduje do druge kjer "vpišeš tel št.". Ali lahko to odstranim ?. Hvala za Vašo Pomoč in čas. Lep dan želim
Vaša priložnost za zmago Apple iPhone 6!
IQ-Test! Preverite svoj IQ in tekmujte s prijatelji!
Priložnost za zmago novega Samsung Galaxy S6
maco-maco ::
In kam naj ti potem pošljejo nagrado?
Oni pobirajo tel.št. da ti pošiljajo reklame (prilagojene na podlagi IQ-ja in telesne teže) in te hkrati včlanijo v kak drag klub,...
upam da trolaš
Aja, kaj sploh hočeš? IQ test al nagrado? Testov je polno brez reklam, poišči po forumu.
edit2: Šele sedaj mi je jasno. Ti hočeš prit na neko xy stran, pa te posiljujejo z oglasi. Sigurno na xy strani ni neke posebej pomembne vsebine, tako da pogooglaj za čem drugim. Lep dan
Oni pobirajo tel.št. da ti pošiljajo reklame (prilagojene na podlagi IQ-ja in telesne teže) in te hkrati včlanijo v kak drag klub,...
upam da trolaš
Aja, kaj sploh hočeš? IQ test al nagrado? Testov je polno brez reklam, poišči po forumu.
edit2: Šele sedaj mi je jasno. Ti hočeš prit na neko xy stran, pa te posiljujejo z oglasi. Sigurno na xy strani ni neke posebej pomembne vsebine, tako da pogooglaj za čem drugim. Lep dan
Kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maco-maco ()
pSP 3004 ::
Ja to razumem, ker pošiljajo potem smse, ki so zelo €€ ... Rad bi da ko kliknem za prenos datoteke, kot sem pred kratkim ko sem naredil prenos, kar takoj preneslo. Zdaj so dodali to, ko klikneš te usmeri na to povezavo izbereš od "nagrad" in potem vpišeš št. . Ampak to bi blokiral in da je po starem ko kliknem da prenese.
next3steps ::
uBlock Origin.
Googlaj, nasnemi. Ko boš tako daleč, ti lahko pomagamo.
Če iščeš warez, najdi strani, ki ne posiljujejo z nesnago.
Googlaj, nasnemi. Ko boš tako daleč, ti lahko pomagamo.
Če iščeš warez, najdi strani, ki ne posiljujejo z nesnago.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stack Overflow: Ni nam mar, kdo blokira oglaseOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 15274 (8019) | jukoz |
» | Inteligenca: AI vs NaravnaOddelek: Loža | 4890 (4115) | FrRoSt |
» | Adblock in Flattr predstavljata model za plačevanje pavšala namesto gledanja oglasov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16889 (14505) | klinker |
» | Diler.si - uradni Bolha killer je live (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 52197 (26121) | Blinder |
» | Bild ne dovoli dostopa ob uporabi AdBlocka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 36842 (28659) | zee |