Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč: Windows10 ob zagonu izpiše "Počakajte" ne gre naprej
Pomoč: Windows10 ob zagonu izpiše "Počakajte" ne gre naprej
boro10 ::
Živjo
Prenosnik z OS Windows 10 naložen kakšen mesec nazaj. Do sedaj je delovalo normalno, naenkrat pa noče več v namizje.
Zagon se ustavi na modrem zaslonu, vrti se krogec in piše "počakajte". Po enu uri in več poskusih se ne premakne.
Poskusil sem on off ne deluje
Poskusil sem v Safe Mode - ne gre v safe mode, isto ostane krogec ki se nikamor ne premakne
Zagon brez baterije ne deluje
Automatic updates so mislim da bili vključeni.
Kaj bi še lahko naredil?
LP
Prenosnik z OS Windows 10 naložen kakšen mesec nazaj. Do sedaj je delovalo normalno, naenkrat pa noče več v namizje.
Zagon se ustavi na modrem zaslonu, vrti se krogec in piše "počakajte". Po enu uri in več poskusih se ne premakne.
Poskusil sem on off ne deluje
Poskusil sem v Safe Mode - ne gre v safe mode, isto ostane krogec ki se nikamor ne premakne
Zagon brez baterije ne deluje
Automatic updates so mislim da bili vključeni.
Kaj bi še lahko naredil?
LP
ST-777 ::
Verjetno imaš naložen programski popravk KB3140743, ki dela težave. Več o tem: http://www.racunalniske-novice.com/novi...
Machete ::
Kako, če ne pride w winse?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Machete ::
Sem,samo uporabil še ne... da ga ne bi znotraj winsow uporabil.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tipkovnica in miška se ne odzivataOddelek: Pomoč in nasveti | 1396 (1275) | RatedR |
» | Virus ki zahteva 100 eur za odblokirat windowse (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Informacijska varnost | 44372 (26412) | BorutK-73 |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1311 (1151) | Duhec |
» | vsake 10sekund se mi odpira okno ki ne poznam... prosim pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1273 (1273) | strictom |
» | .wmv datoteka in blokiranje internetaOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1412) | zvitorepec |