Forum » Pomoč in nasveti » vsake 10sekund se mi odpira okno ki ne poznam... prosim pomoč!
vsake 10sekund se mi odpira okno ki ne poznam... prosim pomoč!
El Nino ::
lp
hja spet mam probleme tako da kar preidimo k stvari.....
pribl. vsake 10 sekund mi odpre okno z naslednjo vsebino:
naslov: svchost.exe - entry point not found
the procedure entry point WSAproviderconfigchange could not be located in the dynamic link library WS2_32.dll
lepo prosim če mi pomagate ker ne vem kaj je to pa me skrbi....
hvala
lp
hja spet mam probleme tako da kar preidimo k stvari.....
pribl. vsake 10 sekund mi odpre okno z naslednjo vsebino:
naslov: svchost.exe - entry point not found
the procedure entry point WSAproviderconfigchange could not be located in the dynamic link library WS2_32.dll
lepo prosim če mi pomagate ker ne vem kaj je to pa me skrbi....
hvala
lp
hvala žiga vendar sem to kar svetujejo na teh straneh (povsod priporočajo isto stvar-pregledat verzijo datoteke ws2_32.dll in če je manj kot je določeno, jo nadomestit z novo) že probal, vendar ne pomaga. če ima kdo še kakšno idejo se iskreno zahvaljujem.
lp
lp
no zdej sm spet probu naredit kar pišejo po nekih forumih in mi vedno, ko bi rad kopiral file napiše, da ne morem ker ga uporablja drug program. A bi mogu it v safe mode pa poštimat? Kako se pa pride v safe mode (neumno vprašanje, vem, ma nism še nikoli rabil)...
hvala za pomoč
lp
hvala za pomoč
lp
hja probal sem to pa mi še zmeraj ni ratalo prekopirat, pa tudi potem sem obstoječ ws2_32.dll file preimenoval v ws2_32.jnk file (kot so svetovali forumovci na linku ki si mi ga prispeval, žiga) in nato kopiral je uspelo vendar ni odpravilo težave . Poskusil sem s system restore vendar je zanimivo to, da ko grem ''restore my computer to an earlier time'' in ko bi moral izbrat restore point mi v tistem koledarčku piše:
There are no restore points created yet for this day. To restore immediately, pick another day and restore point, and then try again. Se pravi je comp avtomatsko izbral današnji datum, kar se mi ponavadi ne dogaja. Poskušal sem tudi ponastavit sistemski čas na včerajšnji datum in mi je še vedno isto delalo. Tako da ne vem. Sem pa odkril eno začasno rešitev: in sicer grem v task manager->processes->nakar izberem svchost.exe ki dela pod mojim uporabniškim imenom (luka-> dobi jih namreč ene 4 svchoste, ki so večinoma pod system ali network service) in dam end process. Napiše mi opozorilo, da bo lahko računalnik postal nestabilen, bla,bla,bla in nato težava izgine. Je pa res da moram to delat potem vsakič, ko zaženem računalnik.
Uf, sem se pa razpisal.
Če kdo karkoli razume iz mojega ''spisa'', naj mi prosim pomaga.
lahko noč
luka
There are no restore points created yet for this day. To restore immediately, pick another day and restore point, and then try again. Se pravi je comp avtomatsko izbral današnji datum, kar se mi ponavadi ne dogaja. Poskušal sem tudi ponastavit sistemski čas na včerajšnji datum in mi je še vedno isto delalo. Tako da ne vem. Sem pa odkril eno začasno rešitev: in sicer grem v task manager->processes->nakar izberem svchost.exe ki dela pod mojim uporabniškim imenom (luka-> dobi jih namreč ene 4 svchoste, ki so večinoma pod system ali network service) in dam end process. Napiše mi opozorilo, da bo lahko računalnik postal nestabilen, bla,bla,bla in nato težava izgine. Je pa res da moram to delat potem vsakič, ko zaženem računalnik.
Uf, sem se pa razpisal.
Če kdo karkoli razume iz mojega ''spisa'', naj mi prosim pomaga.
lahko noč
luka
strictom ::
Restore point se ti samo nardi samo ob namestitvi raznih updejtov pomembnih, ...
Probi z windows restore. Kako ma to vista nareto ne vem, ampak pri xpjih je to odpravilo vse moje težave t corruptanimi .dlli.
Probi z windows restore. Kako ma to vista nareto ne vem, ampak pri xpjih je to odpravilo vse moje težave t corruptanimi .dlli.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem z virusiOddelek: Pomoč in nasveti | 4730 (4435) | solatko |
» | Winlogon.exe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 864 (794) | StratOS |
» | spyware?Oddelek: Informacijska varnost | 1160 (1077) | neres |
» | ET pro mod in cedegaOddelek: Igre | 1496 (1407) | PARTyZAN |
» | http + ftp serverOddelek: Programska oprema | 1674 (1459) | Spajky |