Forum » Hlajenje in modifikacije » Pentium rebra na grafo
Pentium rebra na grafo
C_maniak ::
Bi se splačal dat na radeona 8500 mal zmodificirana rebra od pentiuma 1 pa 60 mm vent gor. Torej mislu sm, da bi dal originaln cooler dol, kr ni zmožn večjega navitja (že če dam na 280 Mhz score v 3d marku pade za 200 pik), pa kr tega gor, kr mi je odveč. Mogoč bi rebra mal odrezu, al pa kr pustim taka ko so pa pol odrežem ko bom rabu slot zroun.
Bi lhk pol do kakih 300 Mhz navil? Je že kdo probal kej tajga? Kr po mojem bi bil boljši odvzem tolplote s temi rebri. Pa še vent je boljši. Sam problem je pol za lukne... Hmmm, bi blo treba zvrtat jih not.
Bi lhk pol do kakih 300 Mhz navil? Je že kdo probal kej tajga? Kr po mojem bi bil boljši odvzem tolplote s temi rebri. Pa še vent je boljši. Sam problem je pol za lukne... Hmmm, bi blo treba zvrtat jih not.
frenk ::
raj nabau kšn rablen AMD cooler...jest sm pred cajtm nabavu za 2k pomoje...niso dragi
kašn pa je un p1 cooler...jest mam na nbridge enga
kašn pa je un p1 cooler...jest mam na nbridge enga
frenk ::
jah mau poglej po salomoncu, na bolhi al pa na slo-tech oglasih...mogoče še cnej al pa tud draži
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nova mašinaOddelek: Kaj kupiti | 1347 (1089) | C_maniak |
» | Heatsinks za rame na r9500Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1114 (930) | freejack |
» | Grafična prosim nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4773 (3750) | C_maniak |
» | Razocaranje 3dmarkOddelek: Pomoč in nasveti | 1766 (1363) | ali3n |
» | Za vse lastnike Herc. r8500LE! (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Strojna oprema | 20085 (12717) | sharp |