Forum » Loža » Čakanje pošiljke iz Italije
Čakanje pošiljke iz Italije
Machete ::
A kdo kaj dobiva preko navadne pošte iz Italije (mini paketek kot pismo)?
Čakam že od petka, pa še nič. Ali imajo res tako nesposobno pošto, kot velikokrat zasledim na ebayu?
Hvala.
Čakam že od petka, pa še nič. Ali imajo res tako nesposobno pošto, kot velikokrat zasledim na ebayu?
Hvala.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
TRISTONAURO ::
Iz Italije v Italijo boš čakal 3 dni normalno. Prehod pošiljk iz Italije v Slovenijo in obratno se izvede na hrbih starih mul...
Pa za vikend verjetno vse stoji tam, ker lovijo polže in lastovke, ali šibajo pakete med vikendi naprej?
Če je tako, potem je to 5 delovnih dni na tamalo. Ok hvala za info.
Če je tako, potem je to 5 delovnih dni na tamalo. Ok hvala za info.
_pobesneli_ ::
Italjanska pošta je najslabša v evropi. Od bologne dol sploh ne vejo da slovenija obstaja in če jim rečes naj kaj pošljejo je to kot da bi pošiljali na kitajsko.
Če pa že vejo kje je slovenija se velikrat zgodi da paket zablodi in pristane čisto nekje na drugi strani italije. Vsakokrat ko naročimo kaj iz italije je problem. še posebno pa ko se mudi.
Tudi obratno je problem..iz slovenije v vicenzo je paket hodil 16 dni. z oznako urgentno.
Če pa že vejo kje je slovenija se velikrat zgodi da paket zablodi in pristane čisto nekje na drugi strani italije. Vsakokrat ko naročimo kaj iz italije je problem. še posebno pa ko se mudi.
Tudi obratno je problem..iz slovenije v vicenzo je paket hodil 16 dni. z oznako urgentno.
Gregor
Joj no. Pa ko bi šlo vsaj kje iz juga, ampak je lokacija tamle med Milanom in Verono. Še vedno nič.
0-0,5 kg po neki 'hitri' pošti so imeli naračunano na 27eur(!) (robe pa je za 30eur, par vijakov, vskočnic itd.. skratka drobiž par 10 gramov), zato sem prosil, naj dajo na navadno pošto. Napaka očitno :S
0-0,5 kg po neki 'hitri' pošti so imeli naračunano na 27eur(!) (robe pa je za 30eur, par vijakov, vskočnic itd.. skratka drobiž par 10 gramov), zato sem prosil, naj dajo na navadno pošto. Napaka očitno :S
s1m0n ::
Če sem jaz na malo večji/težji paket čakal 2 tedna z Milana pol se ve kako dobro deluje tam pošta :)
Ja. Hura. Dobro da ni življenskega pomena, čeprav sem ob enega od hobijev že en teden :)
Šola za naslednjič. Če se le da ne iz Italije naročevat ali pa raje preplačat neko hitro pošto. Noted.
Šola za naslednjič. Če se le da ne iz Italije naročevat ali pa raje preplačat neko hitro pošto. Noted.
TRISTONAURO ::
Ali pošlji v kak tržaški/goriški poštni urad in greš na kavico v mesto. V 3 dneh dobiš iz koderkoli na celini.
Ja če si blizu meje. Če nisi.. meni se ne bi splačalo. Bi bilo bolje plačati 30eur za hitro pošto. Ne vem kaj je priljubljeno v Italiji DHL, DPD,..
Aleluja. 11 dni pa je tu :]
Aleluja. 11 dni pa je tu :]
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
PromeuZ ::
@Machete: Pri katerih hitri pošti so ti naračunali 27€ za 0,5kg paket? Dobil bom paket iz milana >0,5kg za katerega iščem čim hitrejšo / cenejšo hitro pošto (DHL, FedEX, Pošta italije).
<!-- https://pisalnik.wordpress.com -->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošiljanje večjega paketa v tujinoOddelek: Loža | 9911 (8396) | kixs |
» | Pošiljanje paketov v tujino (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 40163 (22552) | darkolord |
» | poštnina v EUOddelek: Loža | 6341 (4574) | emmentaler |
» | Nakup iz tujine (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8526 (5169) | Dr_M |
» | Dostava prenosnika po pošti?Oddelek: Kaj kupiti | 4319 (3265) | Loaded |