» »

Termofolja za okna

Termofolja za okna

tadejbb ::

ker imam v sončnih dnevih pozimi, v dnevnem prostoru 27 stopinj plus brez ogrevanja, saj imam čez celi dan od 8h zjutraj pa do 16h sonce v terasna vrata dimenzij cca. 2m*0.65m *2. okna so dvoslojna in poljnjena s plinom. Ko sonce močno pripeka v njih, z IR termometrom izmerim kar cca 50 stopinj na notranji strani oken.
Zanima me, če bi kakšna termofolja pomagala in koliko, ter katero se splača kupiti ter predvidene cene. Namen imam kupiti tudi klimatsko napravo za poleti, saj se ob vročih dneh segreje tudi do 35 stopinj.
Rolete ne pridejo v upoštev, ker sem v najemniškem stanovanju in ne mislim preveč investirati v njega, lastnik pa pač pravi, da naj zrihtam pa da pol on odkupi.

Za čas in odgovore se vam že vnaprej zahvaljujem.

Tadej Brodej

Avenger ::

Jaz sem jo kupil v Lidlu, ampak me je potem minilo ker je videt malo smotano za montirat.... bom letos :)) No, ampak zadeva ni draga, pa deluje, oz. če daš roko pod folijo čutiš da manj pripeka sonce... tolk vem, ne vem pa kolk zares pomaga na oknu.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Misasagi ::

Sam sem zadnjič poizvedoval pri http://www.sign-supply.si/. Folija za eno okno SOL 102, dimenzije 152 (fix širina) in 110 dolžine pride cca 25€ z DDV. Montaža pa ni kej preveč komplicirana. Z mešanico vode in čistila našpricaš obe površine,naštimaš, nato pa samo iztisneš vodo. Folija prime samo na steklo, tako da odreži pravilno.

tadejbb ::

Super. Sem pa seveda pozabil vprašat, kolikšen del svetlobe bi naj absorbirala ta folja? BI bilo potrebno potem imeti stalno prižgano luč?

Tadej Brodej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gradnja hiše v avstriji

Oddelek: Loža
275705 (3213) Mr.B
»

Sports tracker

Oddelek: Mobilne tehnologije
237392 (5162) Machete