Forum » Pomoč in nasveti » Visual Studio 2013 - problem pri namestitvi
Visual Studio 2013 - problem pri namestitvi
DarKel ::
Pozdravljeni,
Na svojo windows 7, 64 bit Home premium SP1 si želim namestiti Visual studio 2013, najprej sem iz DreamSparka potegnil pro verzijo, ki mi sporoči napako češ, da digitalnga podpisa ni možno preveriti, potem sem probal še comunity verzijo iz uradne strani pa mi javi isto napako.. ma mogoče kdo idejo kaj bi lahko postoril?
Na svojo windows 7, 64 bit Home premium SP1 si želim namestiti Visual studio 2013, najprej sem iz DreamSparka potegnil pro verzijo, ki mi sporoči napako češ, da digitalnga podpisa ni možno preveriti, potem sem probal še comunity verzijo iz uradne strani pa mi javi isto napako.. ma mogoče kdo idejo kaj bi lahko postoril?
shadeX ::
Namestit piratsko verzijo, če po uradni poti ne gre..
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
10gag ::
Sem imel podoben problem z VS2013 Update5. Potem sem probal z VS2015 Community in je šlo (tudi z Dreamsparka).
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visual StudioOddelek: Programska oprema | 2992 (744) | Invictus |
» | Prišel je Visual Studio 2017 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 19699 (16189) | Qushaak |
» | Je li Xamarin zdaj brezplačen (Xamarin.Forms) ?Oddelek: Programiranje | 2058 (1545) | noraguta |
» | Mono Develop .netOddelek: Programiranje | 2312 (1883) | Lonsarg |
» | Windows Server 2008 R2 na vmwareOddelek: Operacijski sistemi | 2167 (1921) | _Dejan_ |