» »

Simobil Pobral Vse :/

Simobil Pobral Vse :/

AnaAnaAna ::

Lep pozdrav vsem.

Zadnji mesec dni sem delala preko študenta in v ponedeljek končno dobila plačo.

Včeraj ko sem hotela na banki dvigniti prislužen denar ni šlo saj imam zaradi dolga simobilu blokado na računu tako , da moram vedno ves denar(penzijo po pokojnem očetu) dvigovati osebno.
No danes sem spet bila na banki v upanju, da so mi od zasluženih 680Eur pustili vsaj 500Eur. No pobrali so mi VSE čisto VSE.

Žal se ne spoznam na te pravniške zadeve in bi vas proila tisti kateri se, če mi prosim lahko poveste ali imajo sploh pravico pobrati VES denar iz računa. Mar ni tako, da mora minimalna plača(575Eur?= ostati?
Vem da jim DOLGUJEM denar in ga tudi mislim počasi vračat samo to se mi zdi totalno pokvarjeno, da pobereje študentu VES deanar(no 2Eur za kavo so mi pustili).

Gre se za ŠTUDENTSKO DELO dolga pa je za 1500Eur.
  • zaklenil: Tilen ()

AC_DC ::

Minimalna plača mora ostati za zaposlene.
http://www.zurnal24.si/izvrsba-na-minim...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AC_DC ()

korenje3 ::

Kako si pa pridelala 1500€ dolga? Jaz že kot redno zaposleni niti v sanjah nebi pridelal takega dolga. Da pa to uspe študentki je pa malo čudno.
i9-12900k; 32GB DDR5-6000 CL36; Nvidia RTX 3080 ti;
Gigabyte Aorus z690 master; Be Quiet Dark Power 12 1000W

Npr: prenos podatkov preko kvote v roamingu.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

al pa 10000 smsov brez primernega paketa.
#brezpodpisa

Sami ::

AC_DC je izjavil:

Npr: prenos podatkov preko kvote v roamingu.

Tukaj je tudi blokada in simobil te o ekstremno povišani uporabi prej obvesti oz. onemogoči uporabo storitev.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W

Samo obvestijo te po prekinjeni podatkovni seji ?

Zgodovina sprememb…

freesty ::

Mislim, da majo zdaj kar idiot proof sistem. In vec kot 50€ racuna ne mores nabit v tujini.

1500€ je res mal veliko za telefon. Pomoje nisem polovico toliko porabil v celem zivljenju.

Drugace pa si verjetno sama kriva. Cakala si, se izogibala obvestilom in je prislo do tega. Lahko bi sla na simobil in se zmenila, da mesecno placujes 100€ pa bi bilo vsem boljse.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Tilen ::

Še pokojnino po očetu skrivaš in se čudiš, da ti zaplenijo študentsko plačilo?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Mislim, da majo zdaj kar idiot proof sistem. In vec kot 50EUR racuna ne mores nabit v tujini.

Limit za prenos podatkov v tujini je 61EUR, razen po dogovoru.

Tukaj je verjetno šlo za kakšno drugo stvar...kakšna vezava in drag telefon....

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Sami ()

St235 ::

ne, pri določenem znesku, mislim, da 50€ ti morajo blokirat prenos oziroma storitve v tujini. Drugače rečeno stroški roaminga nikoli ne smejo presegat 50€, razen če si se eksplicitno dogovoril z operaterjem za več.

Drugače pa omejitev velja pri izvržbi na osebni dohodek. In ja, je edino pravilno da vzdrževanemu družinskemu članu, ki izkorišča 1001 boniteto zasežejo prejeta sredstva z nameno poravnanja dolga.

rugače rečeno stroški roaminga nikoli ne smejo presegat 50€, razen če si se eksplicitno dogovoril z operaterjem za več.

60 oz. 61EUR.

Sami je izjavil:

Mislim, da majo zdaj kar idiot proof sistem. In vec kot 50EUR racuna ne mores nabit v tujini.

Limit za prenos podatkov v tujini je 61EUR, razen po dogovoru.

Tukaj je verjetno šlo za kakšno drugo stvar...kakšna vezava in drag telefon....

1500€ za telefon? Jezus, opravilno sposobnost vzet...

freesty ::

Naj OP sama razlozi kako je prisla do tega. Ce ji je v interesu. Da ji ne bomo polagali besed v usta.
http://www.youtube.com/watch?v=5hfYJsQAhl0

Sami je izjavil:

rugače rečeno stroški roaminga nikoli ne smejo presegat 50€, razen če si se eksplicitno dogovoril z operaterjem za več.

60 oz. 61EUR.

V bistvu govoriva o isti številiki :) namreč omejitev na nivoju EU je 50€ + DDV.

St235 je izjavil:

Sami je izjavil:

60 oz. 61EUR.

V bistvu govoriva o isti številiki :) namreč omejitev na nivoju EU je 50€ + DDV.

Prav imaš 50 + DDv je 61EUR :D

Magic1 ::

Folku ni niti do tega, da bi prej poklical in se probal kaj zmenit in potem so presenečeni, ko prileti...

Lahko pa je vzela dva iphona za nekoga in pobasala denar, mislila da ji nič ne moreje študentki.
Magic

SeMiNeSanja ::

freesty je izjavil:

Mislim, da majo zdaj kar idiot proof sistem. In vec kot 50€ racuna ne mores nabit v tujini.

1500€ je res mal veliko za telefon. Pomoje nisem polovico toliko porabil v celem zivljenju.

Drugace pa si verjetno sama kriva. Cakala si, se izogibala obvestilom in je prislo do tega. Lahko bi sla na simobil in se zmenila, da mesecno placujes 100€ pa bi bilo vsem boljse.

Se popolnoma strinjam. S takimi zadevami se je treba soočiti, se zglasiti pri upniku in se dogovoriti za neke zmerne obroke poplačila dolga.
Istočasno pa bi tudi lahko preverila in morda celo osporavala tako visok račun - morda bi celo kaj odpisali.

Če pa vtakneš glavo v pesek in pustiš, da se stvari 'dogajajo', pa seveda potem pride izvršba, zaplemba sredstev na računu,... Kako si pa drugače predstavljaš, da bodo prišli do svojega denarja, če ne sodeluješ?

Klemen86 ::

Folk, kako ste lahko tako naivni. Troll tema! Samo, da je ženski nick, pa pol slo-techa izgubi razum.

ženski nick, pa moška oseba.
#brezpodpisa

Glede na to, da imamo v naši preljubi državi idiote, ki so bili zaradi brezveznih dolgov in ignorance ob hišo, tudi ta scenarij ni nemogoč.

Neodvisno od tega li je avtor trol ali ne sta pomebni dve stvari:

Dolgov se ne ignorira.

Pri uporabi telefonov v tujini obstajajo zakonske omejitve, čez katere operater samovoljno ne sme.

Oboje lahko komu prav pride.

shadeX ::

AnaAnaAna je izjavil:

Lep pozdrav vam vsem skupaj.

Imam eno vprašanje in verjamem da je kdo tu bil že v podobni situaciji.

Prijavljen sem na zavodu za zaposlovanje in zadnje leto sem bil tudi prejemnik denarne pomoči. Prejšni teden sem dobil zaposlitev v nekem podjetju. Hec je v tem da sem isti teden par dni prej tudi dobil novo odloćbo za denarno pomoč katera velja od 1.12.2014. Sicer bi moral dobiti denarno pomoč že v petek 19.12.2014 vendar so nekaj zamutili in jo dobim 6.1.2015

Sedaj me zanima ali bom 4.1.2015 klub zaposlitvi dobil še zadnjo denarno pomoč? Res bi mi prav prišla za malico in potne stroške.

Lwppozdrav

:) :) :)

Mogoče pa ga/jo je sram priznat, da ima dolg do klinike zaradi operacije za spremembo spola.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Pol je tko še poceni skos prišlo :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Saj obstjajo poceni in hitre rešitve:
http://www.darkfetishnet.com/group/407/

jalovec09 ::

..... telefon kupiš za 200 evrov, naprej ga prodaš za 600 evrov s tem, da se plačuje 2 leti po recimo 40 evrov. Predčasna prekinitev stane.
Ti kot študentka nimaš min.plače, tako da lahko vse poberejo.

_pobesneli_ ::

Je ze prav da so pobrali, tako posteno kot se je dolg naredil, tako posteno naj se ga odplaca. Zapravt 1500 v 5minutah, odplacavat pa v 300 obrokih po 5€. Se bos vsaj naucila kaj iz te zgodbe.
Mi delamo redno, dajemo ogromne zneske v obliki prispevkov namesto da bi nam več ostalo državi, ta pa potem v obliki socialnih in drugih pomoci hrani take ki zapravijo 1,5k€ na simobilu. Jooj jooj
Gregor

koyotee ::

Troll tema
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

opeter ::

Avtor teme se več ni javil.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Me2 - nov slovenski operater (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
12415848 (7916) šernk
»

EU se bliža koncu mobilnega gostovanja

Oddelek: Novice / Ostale najave
4712897 (9341) MrStein
»

Telekom Slovenije draži mobilne naročniške pakete (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20755183 (44861) MrStein
»

Razmišljam o menjavi operaterja, ste s Telemachom zadovoljni?

274373 (3588) pixelzgaming
»

Simobil EU neskončno (strani: 1 2 )

5214425 (12800) EdoK

Več podobnih tem