Forum » Izdelava spletišč » kviz - od 5 proti 0 (sive male celice)
kviz - od 5 proti 0 (sive male celice)
zibko ::
Pozdravljeni,
pregledal sem internet in našel številne kvize v obliki vtičnikov/dodatkov za spletne strani, vendar so vsi v splošni obliki (izbira med tremi odgovori; ...) Jaz pa bi rad imel kvize v obliki sivih malih celic in sicer tisti del, ko se ugiba geslo od 5 proti 0 točkam. Za posamezno iskano geslo je torej na voljo 5 trditev, za vsako trditev pa udeleženec vpiše geslo, ki misli, da ga iščemo.
Ali kaj podobnega morda že kje obstaja kot skripta ali dodatek.
pregledal sem internet in našel številne kvize v obliki vtičnikov/dodatkov za spletne strani, vendar so vsi v splošni obliki (izbira med tremi odgovori; ...) Jaz pa bi rad imel kvize v obliki sivih malih celic in sicer tisti del, ko se ugiba geslo od 5 proti 0 točkam. Za posamezno iskano geslo je torej na voljo 5 trditev, za vsako trditev pa udeleženec vpiše geslo, ki misli, da ga iščemo.
Ali kaj podobnega morda že kje obstaja kot skripta ali dodatek.
black ice ::
Imaš specifične zahteve za katere očitno ni prosto dostopne rešitve. Te kaj omejuje pri razvoju lastne rešitve ali najemu nekoga, ki to obvlada?
zibko ::
Pri razvoju lastne rešitve me omejuje neznanje programiranja, pri najemu nekoga pa sredstva.
Bob Rock ::
javascript npr.
- spremenil: Bob Rock ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ne le na Kitajskem, policijska prepoznava obrazov razsaja tudi v EU. Tudi v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 20670 (15887) | Matko |
» | Apple se odpoveduje Intelu in bo načrtoval lastne modemske čipeOddelek: Novice / Procesorji | 10351 (8011) | Furbo |
» | Cena poslovne aplikacijeOddelek: Programiranje | 1043 (845) | Malajlo |
» | Cena manjše spletne trgovineOddelek: Izdelava spletišč | 17912 (16784) | Spy |
» | Mobilni milijonar - a ga vžgemo skup enkrat?Oddelek: Loža | 940 (742) | ABX |