» »

Wordpres TRGOVINA, ki to ni

Wordpres TRGOVINA, ki to ni

KlemenL ::

Lepo pozdravljeni slo-tech-ovci.

Mogoče malo čuden naslov, ampak imam naslednji problem. Imam spletno stran narejeno v wordpress-u, en del te strani je tudi prikazovanje izdelkov. Do sedaj sem to imel urejeno tako, da sem si naredil nekakšno univerzalno predlogo ter potem ustvarjal kopije te strani in v besedilnem urejevalniku spremenil naslov, sliko, tehnične podrobnosti.

Je pa zadnje čase to postalo zelo težavno, saj število izdelkov narašča ter s tem hkrati narašča težavnost vzdrževanja (vse je zelo zamudno, pa tudi ne zgleda profesionalno nareto, je le zgolj tekst ter slika)

Zato me zanima, če mogoče kdo pozna kakšen "vtičnik", s katerim bi prikazoval izdelke, ampak bi bila odstranjena funkcionalnost "add to cart", prav tako bi bilo super, če bi bil postopek za vnašanje izdelkov lažji.
EDIT: Super bi bilo tudi, če bi vtičnik oz. rešitev omogočala "search" funkcijo ter pa recimo razvrščanje vsaj po ceni, kategoriji,..

Če kdo pozna kakšno podobno rešitev (predvsem v smislu enostavnosti vnašanja izdelkov) kar s predlogom na plan.

Najlepša hvala vnaprej, lep pozdrav.
  • spremenil: KlemenL ()

scipascapa ::

internetmojster

Veron ::

woocoommerce + WooCommerce Email Inquiry & Cart Options

Če rabiš pomoč z izvedbo, lahko tudi pomagam.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zelo odzivne, hitre spletne strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5912432 (9231) c3p0
»

prestashop, opencart, magento...?

163820 (3174) Netrunner
»

Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )

9015680 (9655) ...:TOMI:...
»

Spletna trgovina (strani: 1 2 )

8316896 (14315) neoserv
»

Spletna Trgovina (strani: 1 2 3 )

10722857 (18871) Gandalfar

Več podobnih tem