Forum » Šola » Za tiste, ko ste se na univerze vpisal po netu. (lahk pa tud ostali:))
Za tiste, ko ste se na univerze vpisal po netu. (lahk pa tud ostali:))
Microsoft ::
Jst s se vpisu prek neta na univerzo. Pol sm enkrat dobu domu pošto, pa je noter pisal, kere 3. želje smdal. Nakonc sm pa to še mogu, mislm da v roku 8 dni po prejemu pošte, to poslat z lastoročnim podisom nazaj proti Ljubljani.
Zdej me pa zanima, če je ker od tistih, ki je isto se prjavu (prek neta) dobil po tistem še kako sporočilo nazaj o vpisu?
Jst nism...
by Miha
Zdej me pa zanima, če je ker od tistih, ki je isto se prjavu (prek neta) dobil po tistem še kako sporočilo nazaj o vpisu?
Jst nism...
by Miha
darh ::
nope... mogoče dobiš po rezultatih mature oz ko bodo znane točne cifre.
Excuses are useless! Results are priceless!
Microsoft ::
frenk, to pa nevem, če je glih dober. Glede na to, da tam nimajo tvojega lastnoročnega podpisa...
by Miha
by Miha
frenk ::
ja pa res piše...ah sej je pomoje dost da majo un prek neta...sej itak ni omejitve, če me pa ne bojo sprejel se pa tud ne bom sekirou
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izračun točk pri maturi; damn, resn ne vem, kak se to računa!Oddelek: Šola | 6662 (5755) | KandazaR |
» | 0-day JavaScript ranljivost za MS IEOddelek: Novice / Varnost | 4657 (3291) | B-D_ |
» | Nest 2004 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 21567 (13091) | Tody |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5695 (4311) | Gandalfar |
» | GF TI4200 problem z Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1225 (922) | ERGY |