Forum » Šola » Za tiste, ko ste se na univerze vpisal po netu. (lahk pa tud ostali:))
Za tiste, ko ste se na univerze vpisal po netu. (lahk pa tud ostali:))

Microsoft ::
Jst s se vpisu prek neta na univerzo. Pol sm enkrat dobu domu pošto, pa je noter pisal, kere 3. želje smdal. Nakonc sm pa to še mogu, mislm da v roku 8 dni po prejemu pošte, to poslat z lastoročnim podisom nazaj proti Ljubljani.
Zdej me pa zanima, če je ker od tistih, ki je isto se prjavu (prek neta) dobil po tistem še kako sporočilo nazaj o vpisu?
Jst nism...
by Miha
Zdej me pa zanima, če je ker od tistih, ki je isto se prjavu (prek neta) dobil po tistem še kako sporočilo nazaj o vpisu?
Jst nism...

by Miha

darh ::
nope... mogoče dobiš po rezultatih mature oz ko bodo znane točne cifre.
Excuses are useless! Results are priceless!

Microsoft ::
frenk, to pa nevem, če je glih dober. Glede na to, da tam nimajo tvojega lastnoročnega podpisa...
by Miha

by Miha

frenk ::
ja pa res piše
...ah sej je pomoje dost da majo un prek neta...sej itak ni omejitve, če me pa ne bojo sprejel se pa tud ne bom sekirou

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izračun točk pri maturi; damn, resn ne vem, kak se to računa!Oddelek: Šola | 6774 (5867) | KandazaR |
» | 0-day JavaScript ranljivost za MS IEOddelek: Novice / Varnost | 4787 (3421) | B-D_ |
» | Nest 2004 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 22123 (13647) | Tody |
» | spet problemi z email.si (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5871 (4487) | Gandalfar |
» | GF TI4200 problem z Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1270 (967) | ERGY |