Forum » Strojna oprema » GeForce 3 in low fps v Counter Strike
GeForce 3 in low fps v Counter Strike
d0rK ::
Lep pozdrav,
kot lastnik sledecega sistema:
(CPU) 1-IntelŽ Celeron™ CPU 1300MHz, 1297MHz, 256KB (13% Load) .:.
(RAM) usage: 150/384MB (39.06%) .:.
(GFX) NVIDIA GeForce3, (Display) 1024x768/32bit/85Hz
(OS) Windows XP Professional (5.1 - 2600), (installed for) 1w 4d 3h 16m,
(HDDs) 24.1G/37.2G(64.7%) free
mislm da je nakaj narobe z mojo graficno kartico.
V online igrici Counter strike imam navklljub dovolj mocni kartici in procesrjo veliko premalo FPS-jev.Men neaktivnostjo jih je maximalno, a vendar takoj ko nekoga opazim ali se zacnem premikati pade na 20.
Uporabljam driverje: 40.72
To pa zato, ker so to edini driverji, za katere mi javi, da so testirani za XP.
Prijatelj z procesorjem Intel 1.8 Ghz in graficno Gforce 2 Ultra dosega v isti igrici z driverji 43.45 konstantnih 99 fps na sekundo (maximum).
Ce kdo zeli videti vse nastavitve imam posnetke zaslona vseh nastavitev in naj mi poslje privatno sporocilo ali pa tukaj zaprosi.
kot lastnik sledecega sistema:
(CPU) 1-IntelŽ Celeron™ CPU 1300MHz, 1297MHz, 256KB (13% Load) .:.
(RAM) usage: 150/384MB (39.06%) .:.
(GFX) NVIDIA GeForce3, (Display) 1024x768/32bit/85Hz
(OS) Windows XP Professional (5.1 - 2600), (installed for) 1w 4d 3h 16m,
(HDDs) 24.1G/37.2G(64.7%) free
mislm da je nakaj narobe z mojo graficno kartico.
V online igrici Counter strike imam navklljub dovolj mocni kartici in procesrjo veliko premalo FPS-jev.Men neaktivnostjo jih je maximalno, a vendar takoj ko nekoga opazim ali se zacnem premikati pade na 20.
Uporabljam driverje: 40.72
To pa zato, ker so to edini driverji, za katere mi javi, da so testirani za XP.
Prijatelj z procesorjem Intel 1.8 Ghz in graficno Gforce 2 Ultra dosega v isti igrici z driverji 43.45 konstantnih 99 fps na sekundo (maximum).
Ce kdo zeli videti vse nastavitve imam posnetke zaslona vseh nastavitev in naj mi poslje privatno sporocilo ali pa tukaj zaprosi.
- spremenil: d0rK ()
Dr_M ::
LOL!!
rebooti
rebooti
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
M4TECH ::
Probaj še druge driverje.Možno je tudi da maš kaj v BIOS-u nastavljeno.Če pa ne ja pa lahko grafa kaput.
hYpeR ::
To je v bistvu moj problem sam k se nism bil registreran pa je frend napisu zame .
V HL mam na OpenGL (Open Glaces)
in driver defoult
V HL mam na OpenGL (Open Glaces)
in driver defoult
lol? GF3 mam pa bom na direct 3D igrou?:>
haha smesna drugac sm pa ze probu...
30 fps max :>
haha smesna drugac sm pa ze probu...
30 fps max :>
Senitel ::
Kaj dela tist "13% Load" pri procesorju? Če imaš ti 13% usage ko praktčno nič ne delaš, potem je nekaj precej narobe.
d3mon ::
Eh kaj se boš mučil...
Formatiraj pa na novo vse naloži. To traja max. 3h da vse naložiš in si nastaviš, tukaj pa ti bodo reševali po par dni...
Formatiraj pa na novo vse naloži. To traja max. 3h da vse naložiš in si nastaviš, tukaj pa ti bodo reševali po par dni...
Formateru sm ze pa 0 ne pomaga...
Senitel to je izpis iz mIRC-a (NNScript)
programi k so laufal:
-Norton
-mIRC
-Power Strip
-WinAmp
Kaj bi lahko blo narobe?
Senitel to je izpis iz mIRC-a (NNScript)
programi k so laufal:
-Norton
-mIRC
-Power Strip
-WinAmp
Kaj bi lahko blo narobe?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: hYpeR ()
kaj zdej kje ste? :P pizda sm mislu da bote saj tle kej pamtnga povedal :>
Vse sm ze probu pa zmer isto...
sam cudn mi je k ma folk celeron 900, gf2 32MB pa ma vec fpsjov k jst. WTF?!? :>
Dej ce je komu saj kej jasn naj plz kej napise...
Pa formateru sm tut ze in 0 ne pomaga...
Zdej k sm nazadne formateru sm stisnu F5 pr "windows is expecting your system configuration" pa dou tm standard PC. To naj bi odpravl probleme z iRQ sharingom (ce je sploh sharala graficna s cim...)
PLZ HELP! :D
Vse sm ze probu pa zmer isto...
sam cudn mi je k ma folk celeron 900, gf2 32MB pa ma vec fpsjov k jst. WTF?!? :>
Dej ce je komu saj kej jasn naj plz kej napise...
Pa formateru sm tut ze in 0 ne pomaga...
Zdej k sm nazadne formateru sm stisnu F5 pr "windows is expecting your system configuration" pa dou tm standard PC. To naj bi odpravl probleme z iRQ sharingom (ce je sploh sharala graficna s cim...)
PLZ HELP! :D
LordWorm ::
Poglej ce ti slucajno procesor ne pregreva.Izkluc vse fsaa in podobno in uporabji Win2kpro+sp3.Izkluc vse programe ki jih ne potrbujes med spilanjem....
proc se mi cist 0 ne pregreva k skos runa na 37 do 42 stopinj... Pa probu sm ze vse ugasnt kar ne rabm sam je se zmer isto... bios je na defoult...
any ideas? =)
any ideas? =)
Highlag ::
A je možno da imaš FPS-je omejene na neko vrednost? Ker to se v tej igrici da naredit.
komanda je mislim MAxfps pa enka številka za to komando, ki pomeni koliko FPS igrica generira.
Komando vpišeš v konzolo.
komanda je mislim MAxfps pa enka številka za to komando, ki pomeni koliko FPS igrica generira.
Komando vpišeš v konzolo.
D4rkDoG ::
Tam pod vonfiguration daj video nato tisto drugo ko je zraven resulotion pa tam izberi write faster software sprites ali nekaj takega to meni full pomagalo. Druga pa nevem. Ajde
AngelOfDeath ::
Mislim da ma nvidia eno zelo zanimivo nastavitev v svojih voznikih če jo vklopim mi q3 dela na diapozitivih (1slika na 3sec) če jo pa izklopim pa leti na okoli 80fps tko da malo poglej nastavitve grafične.
jaoo use mam nastiman da je na performance
seprav da vse najbl dela... vsync je off ce naheckane cfgje mam >:))) pa sm probu tut z defoult :P
jaoo a kksn moderator to bere?:> bo mogoce on bl vedu =)
seprav da vse najbl dela... vsync je off ce naheckane cfgje mam >:))) pa sm probu tut z defoult :P
jaoo a kksn moderator to bere?:> bo mogoce on bl vedu =)
d3mon ::
AngleOfDeath:
Govoriš o OpenGL -> Use Block Transfer? V starejših driverjih dela bp na Auto Select, le novejši jebejo...
Če ti še vedno jebe CS bi jaz na tvojem mestu nesel k enemu kolegu pa tam probal z istimi nastavitvami. Če še vedno jebe je grafična za drek, če pa ne pa nekaj pri tebi.
Če nič ne bo delalo ti še vedno ostane Q3: Urban Terror (samo malo manj kempanja bo :))
Govoriš o OpenGL -> Use Block Transfer? V starejših driverjih dela bp na Auto Select, le novejši jebejo...
Če ti še vedno jebe CS bi jaz na tvojem mestu nesel k enemu kolegu pa tam probal z istimi nastavitvami. Če še vedno jebe je grafična za drek, če pa ne pa nekaj pri tebi.
Če nič ne bo delalo ti še vedno ostane Q3: Urban Terror (samo malo manj kempanja bo :))
lol sej drugac igram UT sam se tm morm na 3D
k na OpenGL noce v spil :>
Bom probu nest frendu...
k na OpenGL noce v spil :>
Bom probu nest frendu...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Unreal tournament + geforce 2 MX 64 MB ne gre skupOddelek: Zvok in slika | 2008 (1373) | R33D3M33R |
» | ATI vS nVidiaOddelek: Strojna oprema | 1737 (1221) | Caligula |
» | nVidia Omega gonilniki (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4410 (3187) | spucek |
» | UT na winXPOddelek: Igre | 1287 (1002) | Pisk |
» | OpenGL za Kyro 2Oddelek: Zvok in slika | 1494 (1284) | o |