Forum » Mobilne tehnologije » Telefon kupljen pri telekomu?
Telefon kupljen pri telekomu?
Pesimist ::
Zanima me če oni odpirajo škatle in nameščajo svoj drek gor ali so stickeri originalno zalepljeni?
matobeli ::
Imajo svoj drek gor, stickerji niso originalni. Ravno imel enega frišnega v roki, ni pa nujno da je tako pri vseh. Sicer se da vse zbrisat tako da ni panike, ampak je kar nekih cca 10 programov bilo gor.
Scorpia ::
Do zdaj vsak mobitel, ki sem ga iz telekoma dobil je bil original zaprt oz. so odpirali v prico mene. Programi ki so gor prednalozeni, pa ze iz tovarne pridejo namenjen za nas trg in s tem tudi nalozen rom za, ki je na operaterja in so sam prednalozeni programi.
////
Se popravljam, verjetno je bil sticker prerezan samo zato ker je bilo potrebno zraven dati še eno microSD prazno sim kartico.
Ampak bloata je bilo še vedno kar veliko
Ampak bloata je bilo še vedno kar veliko
Wazzock ::
Od koga pa?
EDIT: Glede na to ta najdeš rome za večino EU držav razen SLO, predvidevam da je pri njih potem že ponujen update.
EDIT: Glede na to ta najdeš rome za večino EU držav razen SLO, predvidevam da je pri njih potem že ponujen update.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wazzock ()
klemenSLO ::
Zanč sem bil z mati na Telekomu in ji je prinesel 3 barve telefona in vse 3 odprl pred njo. Zdej, a so polj nov sticker nalepili čez ona 2 ostala pa ne vem ....
Life is not measured in minutes, but in MOMENTS...
Zmajc ::
Zanima me če oni odpirajo škatle in nameščajo svoj drek gor ali so stickeri originalno zalepljeni?
Ko sem kupil Samsung Galaxy S6 je blo na telefonu gor prednaloženo vse polno telekomovega bloata, tudi factory reset ni pomagal ker jih med namestitvijo potegnlo z neta in namestilo ponovno. Sicer se jih je vse dalo pobrisat dol.
Google ima zgleda drugačne pogoje ker na Google Nexus 6P nisem imel na telefonu (tudi od telekoma) čisto nič od telekoma.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
Dr_M ::
Recimo LGji nimajo nobene telekomove navlake gor in tudi updejti prihajajo, ko jih LG izda, ne ko telekom pozegna. Pa se boljsi servis ima.
LG > Samsung
LG > Samsung
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Zmajc ::
tudi factory reset ni pomagal ker jih med namestitvijo potegnlo z neta in namestilo ponovno. Sicer se jih je vse dalo pobrisat dol.
Da ni bilo to mogoče zaradi tega ker imaš kakšen google backup vklopljen in je prednaložene aplikacije dodal v knjižnico tvojih aplikacij?
Ne, naložilo je vse telekomove aplikacije (kakih 9-10), nekatere sem videl prvič in jih ni blo na seznamu aplikacij ko sem naredil factory reset. Sem pa za ta telefon dobil novo (nano) sim kartico, mogoče imajo nastavjeno tam kaj.
Nexus 6P recimo ni imel gor nobene navlake.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zmajc ()
jusv ::
Recimo LGji nimajo nobene telekomove navlake gor in tudi updejti prihajajo, ko jih LG izda, ne ko telekom pozegna. Pa se boljsi servis ima.
LG > Samsung
Isto potrjujem za telemachove. Spodnja trditev iz moje strani tudi velja.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Galaxy S7 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 88283 (15926) | Han |
» | Koliko bodo stale Google mobilne aplikacije v EUOddelek: Novice / Android | 11335 (7449) | bbf |
» | Viber , stara sporocila dobiti nazajOddelek: Mobilne tehnologije | 6039 (4940) | GupeM |
» | Sony z5 - kateri čimbolj čist android?Oddelek: Mobilne tehnologije | 3592 (2139) | AnotherMe |
» | HTC Evo 3D rebootOddelek: Mobilne tehnologije | 2400 (1776) | RAPtor_ |