Forum » Loža » Taobao
Taobao
ibor007 ::
Zanima me, če ima kdo račun na taobau ter kako si ga je ustvaril? Kolikor sem jaz razumel je potrebno imeti kitajski bančni račun oz. Alipay. A ta ni isti kot na Aliexpressu? Konec koncev rabiš tudi telefon iz določenih držav, med katerimi pa Slovenije ni.
Je kdo registriran torej tam? Za začetek bi rad naročil samo nekaj malenkosti, pa ne bi se rad še preko raznih kitajskih agentov ukvarjal.
lp
Je kdo registriran torej tam? Za začetek bi rad naročil samo nekaj malenkosti, pa ne bi se rad še preko raznih kitajskih agentov ukvarjal.
lp
zee ::
Ce hoces uporabljati tao bao, ti priporocam, da se naucis kitajsko, kar so mi svetovali Singapurci.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
koyotee ::
Taobao je bolj za masovne nakupe, torej za preprodajo.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
ibor007 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kitajske spletne trgovine (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 72495 (6347) | darkolord |
» | orodje za novo delavnico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35886 (29971) | borisk |
» | Amazon bo na Kitajskem prodajal prek AlibabeOddelek: Novice / Ostale najave | 7380 (5334) | 7982884e |
» | Alibaba prvi dan kotacije eksplodiralaOddelek: Novice / Ostale najave | 7845 (6454) | Tody |
» | Prvič v kitajsko restavracijo, kaj priporočate ? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23209 (20352) | Grumf |