Forum » Strojna oprema » Grafična kartica sploh deluje?
Grafična kartica sploh deluje?
i33a ::
Spoštovani, na laptopu(HP ProBook 450 G1) sem zadnjič opazil, da mi ob zagonu Windows-ov teče tudi program Intel HD Grafika.
Je to normalno delovanje? Grafično kartico imam sicer AMD Radeon HD 8750M, a nimam obenega AMD programa, ki bi kazal, da grafična deluje. Je vse OK ali imam mogoče težavo(kako jo rešiti?) ?
Procesor se mi je občasno segrel preko 75°C, kar tudi najbrž ni najboljše. Imate kakšno rešitev?
Je to normalno delovanje? Grafično kartico imam sicer AMD Radeon HD 8750M, a nimam obenega AMD programa, ki bi kazal, da grafična deluje. Je vse OK ali imam mogoče težavo(kako jo rešiti?) ?
Procesor se mi je občasno segrel preko 75°C, kar tudi najbrž ni najboljše. Imate kakšno rešitev?
hojnikb ::
ja, je normalno. Ima pa dve grafike.
75C je pa preveč, tko da bo treba spihat pa pasto menjat
75C je pa preveč, tko da bo treba spihat pa pasto menjat
#brezpodpisa
Aha, no hvala za odgovor. V preteklosti sem sicer imel problem z driverjem(za Windows 10), ampak to naj bi bilo zdaj ok.
Torej programsko pustim vse pri miru, ter probam spihat. Odpiral pa raje nebi, dokler je še v garanciji. Se da narediti še kaj?
Torej programsko pustim vse pri miru, ter probam spihat. Odpiral pa raje nebi, dokler je še v garanciji. Se da narediti še kaj?
75 stopinje je dosegel(in presegel) CPU, ko sem kopiral cca 200GB slik na zunanji disk.
Ob brskanju na internetu imam zdaj npr. 40-45°C. Procesor je: Intel Core i7 @2.20GHz Temperature gledam z programom Speccy.
Ob brskanju na internetu imam zdaj npr. 40-45°C. Procesor je: Intel Core i7 @2.20GHz Temperature gledam z programom Speccy.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: i33a ()
Snackbarru ::
i7 2670qm že vrsto let dosega temperature do 100°C (do Tj. max), pa laufa brez težav. Grafični čip do 86°C...
Aha, potem o kakšnem hladilniku ni smiselno razmišljati, če deluje uredu tudi do 100°C?
Za potrebe faksa moram večkrat uporabljati virualko ali pa poganjati kakšne zahtevnejše programe.
Za potrebe faksa moram večkrat uporabljati virualko ali pa poganjati kakšne zahtevnejše programe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | grafična kartica se pregrevaOddelek: Strojna oprema | 4142 (3726) | Leprechaun |
» | q6600 visoke temparatureOddelek: Pomoč in nasveti | 901 (635) | Cveto |
» | Pregrevanje grafične karticeOddelek: Hlajenje in modifikacije | 762 (594) | feedback03 |
» | Geforce 8800GTXOddelek: Strojna oprema | 1356 (1089) | FeniksX |
» | Temperature računalnikaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2606 (2150) | mat3j0 |