Forum » Loža » Kako narediti dober domači steak
Kako narediti dober domači steak
Temo vidijo: vsi
koyotee ::
Js pa ne priporočam Kralja žara. Meso brez okusa, tudi ko ga sam posoliš in popopraš. Pa pečen je kakor kuharju rata, včasih ok, večkrat pa bolj kot si naročil.
Zato pa zavij v Sorbaro.
Imam v planu ja :)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Tilen ::
Zakaj se ukvarjate s tem, kako boste dobili zapečen steak? Naročite surovega ter izredno vročo vulkansko ploščo in si ga zapečite po želji. Takšno možnost ima že zgoraj omenjen J&J in recimo Leon. Pljučna, 300g, 24EUR.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Tilen ()
koyotee ::
Ponavadi so to tanke rezine, cemur ne mores ravno reci steak ane. Ce grem na medium pecen steak, pricakujem medium ane?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
koyotee ::
U kralju žara tako dobiš ampak samo japonski wagyu.
Kam ga pa pol daš počivat?
Kje si dobil surovo tanko rezino, da si si jo sam spekel?
Kam ga pa pol daš počivat?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Malajlo ()
tikitoki ::
Ponovi postopek z ramstkom oz. najbolje z pljučno pečenko. Potem poročaj. Stegno ni baš neki posebnega za steak oz sploh ni.
Tocno tako, je poceni, vendar eni primeren za tako pripravo. Pljucna pecenka je super, cetudi ni najbolj okusni del, sam na hitro popecena je mehka k maslo, sploh ni treba, da je rdeca v sredini.
koyotee ::
Ponovi postopek z ramstkom oz. najbolje z pljučno pečenko. Potem poročaj. Stegno ni baš neki posebnega za steak oz sploh ni.
Tocno tako, je poceni, vendar eni primeren za tako pripravo. Pljucna pecenka je super, cetudi ni najbolj okusni del, sam na hitro popecena je mehka k maslo, sploh ni treba, da je rdeca v sredini.
Kar je well done ne more biti mehko, alpa tep čutila ne delajo pravilno.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
tikitoki ::
Ponovi postopek z ramstkom oz. najbolje z pljučno pečenko. Potem poročaj. Stegno ni baš neki posebnega za steak oz sploh ni.
Tocno tako, je poceni, vendar eni primeren za tako pripravo. Pljucna pecenka je super, cetudi ni najbolj okusni del, sam na hitro popecena je mehka k maslo, sploh ni treba, da je rdeca v sredini.
Kar je well done ne more biti mehko, alpa tep čutila ne delajo pravilno.
Al pa si ti ne mores privosciti pljucne pecenke pa trosis neumnosti na pamet?
koyotee ::
Hahahahah ? ne more privoscit je reku. Ne sej ce je teb done/well done steak dobr pol ti je pac dobr, ampak fora stejka je, da ni done/well done. Drgac pa prit, te posolam mal, bova spekla ksnga, pa se tatarski nardila ;)
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Unknown_001 ::
Sam dve stvari sta.
1. Get quality stuff
2. Don't fuck it up
Nobenega kompliciranja. Minimalna priprava brez gvirca. Postrežeš skupaj z domačim svežim kruhom in kozarcem vina. Za predjed ali konec pa si jaz privoščim kak dober nevsakdanji sir: brie, grana-padano (močan okus trda in krhka tekstura), ...
1. Get quality stuff
2. Don't fuck it up
Nobenega kompliciranja. Minimalna priprava brez gvirca. Postrežeš skupaj z domačim svežim kruhom in kozarcem vina. Za predjed ali konec pa si jaz privoščim kak dober nevsakdanji sir: brie, grana-padano (močan okus trda in krhka tekstura), ...
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?
Begabt
Begabt
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Unknown_001 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katero ponev? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 63686 (1025) | Shkorc |
» | Katero ugodno meso za steak? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16804 (9017) | Dzuro10 |
» | Uležavanje mesaOddelek: Loža | 28130 (9379) | matkeg |
» | Rabim nasvet za popoln steak (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22251 (14267) | |
» | Kateri del goveda je "tenderloin"?Oddelek: Loža | 14084 (10864) | fikus_ |